logo
Foto: Rambo,Harry Potter și Alice din Țara minunilor, la balul basarabenilor din Sibiu
Liuba STARII
1734 vizualizari
Foto: Rambo,Harry Potter și Alice din Țara minunilor, la balul basarabenilor din Sibiu
O seară deosebită cu "accentul cel dulce” moldovenesc a fost cea de joi. Asta pentru că bobocii și colegii lor mai mari din diferite colțuri ale Republicii Moldova s-au adunat la "Mango Pub”. Studenții și elevii basarabeni s-au distrat, s-au întrecut în diferite concursuri și au cântat într-un glas piesele îndrăgite.

În acest an, tema balului a fost cinema. Bobocii s-au simțit în pielea personajelor principale ale filmelor preferate. Astfel, pelicule precum “Titanic”, “Rambo”, “The Wolf of the Wall Street”, “Sherlock Holmes”, “Alice in the Wonderland” și ”Harry Potter” au apărut în fața spectatorilor.
Șase perechi au avut curaj și au participat la numeroase probe de ingeniozitate, inteligență și creativitate, demonstrând că “moldovenii au talent”.

În pauze, pentru juriul și spectatorii au răsunat vocile tinerilor talentați, printre care s-au numărat Ana Cucovici, Ruxanda Tîltu și Cristian Lupașcu. Interpreții basarabeni au reușit să cucerească publicul și l-au provocat să cânte la unison.


În urma competițiilor, cei care au acumulat cele mai multe puncte și au câștigat titlul de ”Mister și Miss Basarabia 2018” au fost Ana Chirița, studentă la RISE, și Vasile Didenco, elev la Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu.

Petrecere până în zori

“Suntem copleșiți de emoții. Nu ne-am așteptat să câștigăm balul. Ne-am pregătit timp de trei zile și credeam că nu ne vom descurca, dar carisma și creativitatea ne-au ajutat să primim titlul mult dorit , cel de-al ‘Mister și Miss Basarabia 2018’”, au spus tinerii.
În programul balului a fost și botezul basarabenilor. Nicoleta Ciobanu, președintele Asociației Basarabenilor din Sibiu, i-a chemat pe toți bobocii în fața scenei și i-a pus să repete: “Jur să suport cu demnitate numele de boboc, să nu uit niciodată de unde am pornit și cu ce scopuri am venit aici, să frecventez orele și să fiu un student exemplar, fără restanțe, să aștept bursa cu sufletul la gură și să o cheltui doar pentru cărți, să nu plâng după mama și după tata, să învăț măcar în sesiune și să respect programul chefurilor basarabene”.                                                                              Evenimentul s-a încheiat cu o petrecere până în zori.

Foto: Diana Bucilă, Teodora Diana Dolcos


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia