Tribuna
FOTO: Peste 350 de participanți la ”Criteriul Primăverii” 2016
Ovidiu BOICA
11554 vizualizari
FOTO: Peste 350 de participanți la ”Criteriul Primăverii” 2016

Ediția a IV-a a ”Crieriului Primăverii” s-a bucurat de cel puțin același succes ca și precedentele trei. Profitând de vremea numai bună de plimbare pe două roți în natură, peste 350 de iubitori ai ciclismului au răspuns chemării organizatorilor, CS Pro Cycling Avrig, parcurgând cei 18 kilometri, pe traseul Dumbrava Sibiului - Răşinari - Mănăstirea Răşinari - Poplaca - Sibiu, cu finișul pe Calea Poplăcii, în dreptul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi.
De altfel, festivitatea de premiere a avut loc în parcarea instituției mai sus amintite.
Printre participanți s-a numărat și fostul prefect al Sibiului, Ovidiu Sitterli, precum și preotul evanghelic Dietrich Galter.
Cursa a fost presărată cu un mic incident, la trecerea peste linia de tranvai de la intrarea în comuna Rășinari, în care au fost implicați doi dintre participanți, arhitectul Edi Spindler și Cristian Ulpiu Stănese. Din fericire, căzătura celor doi nu s-a soldat cu accidentări serioase.
 
  • ”Ne bucurăm că am avut alături de noi și în acest an un număr considerabil de participanți. Și mai îmbucurător e faptul că mulți au fost înscriși la categoriile de vârstă școlară, 14-17 ani, atât la masculin, cât și la feminin. A existat un mic incident la trecerea peste șinele de tranvai. Noi, organizatorii, i-am avertizat pe participanți, înaintea startului, să fie atenți la tranversările de acest gen. Bine că nu s-a terminat mai rău! Le mulțumim tuturor participanților și îi așteptăm și la edițiile viitoare. Prin participarea la ”Criterilul Primăverii”, fiecare concurent a avut de câștigat, în special prilejul de a face mișcare pentru sănătate în aer liber”, a declarat, din partea organizatorilor, Nicolae Ivan.
La final, primii 300 de ciclişti sosiţi au primit câte un tricou inscripţionat cu logourile competiţiei, ale partenerilor şi ale sponsorilor. Câştigătorii au fost recompensați cu cupe şi diplome,  iar ocupanţii primului loc la fiecare categorie de concurs au primit tricouri de ciclism speciale produse de cunoscutul producător european de echipament sportiv Ballan Sportswear din Sibiu.
Prin tragere la sorţi, 10 dintre participanţi au fost recompensați de către organizatori cu tricouri de ciclism similare cu ale cîştigătorilor.

Clubul Sportiv Pro Cycling Avrig a organizat ”Criteriul Primăverii” în parteneriat cu Consiliul Judeţean Sibiu şi Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Sibiu, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie - Serviciul Circulaţie, al Serviciului Public de Poliție Locală Sibiu, al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, al Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

Categoria 14-17 ani feminin

1. Ana Maria Popa
2. Timeea Pitan
3. Larisa Maria Târziu
Categoria 14-17 ani masculin
1. Mario Pescaru
2. Alexandru Bican
3. Paul Cristian Mitroi
Categoria 18-35 ani feminin
1. Larisa Chinces
2. Maria Magdalena Ștefănescu
3. Miruna Palade
Categoria 18-35 ani feminin
1. Fabian Gândilă
2. Alexandru-Ulpiu Stănese
3. Andrei Adam
Categoria peste 35 ani feminin
1. Cora Balteș
2. Adriana Silav
3. Erika Janeta Zeicu
Categoria peste 35 ani feminin
1. Mircea Radovici
2. Janos Levente Veres
3. Florin Nanu
 
Foto: Răzvan NEGRU
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA