logo
FITS
FOTO: Iluminat festiv, patinoar și concerte de Crăciun, la Mediaș
Vasile ANTIPA
682 vizualizari
FOTO: Iluminat festiv, patinoar și concerte de Crăciun, la Mediaș

Sâmbătă a fost aprins iluminatul festiv cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă la Mediaș, a fost inaugurat patinoarul artificial, cei interesați au avut ocazia să participe la un Bazar de Crăciun, iar seara s-a încheiat cu 3 super concerte pregătite de municipalitate.

Foarte mulți medieșeni au asistat la aprinderea iluminatului festiv de sărbători, dar și la concertele pregătite de municipalitate. De semenea, tot sâmbătă a avut loc și un Târg de Crăciun la Casa Schuller din oraș, dar și deschiderea patinoarului artificial amplasat tot în centrul istoric al municipiului. Evenimentele de sâmbătă au fost deschise de Bazarul de Crăciun, care s-a desfășurat la Casa Schuller din oraș, unde copiii unităților de învățământ din oraș au pregătit produse specifice sezonului.

Tot sâmbătă a fost deschis și patinoarul artificial din centrul istoric al orașului. Reprezentanţii municipalităţii au făcut toate demersurile pentru ca şi în acest an oraşul să aibă un patinoar artificial în centrul istoric al orașului. Este un patinoar de 600 de metri pătraţi, care a fost inaugurat sâmbătă, înainte de concertele pregătite pentru medieșeni.

3 nume cunoscute ale muzicii românești au făcut spectacol la Mediaș, sâmbătă seara. Ștefan Bănică junior a încălzit atmosfera cu cele mai cunoscute piese de Crăciun ale sale, fiind aplaudat la scenă deschisă de cei prezenți în zona centrală a orașului. Pe scenă a mai urcat sâmbătă seara și Elena Gheorghe, dar și medieșeanul Tudor Turcu.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia