Tribuna
Astra film
FOTO: Absolvenții claselor a VIII-a din Copșa Mică au participat la retragerea cu torțe
Vasile ANTIPA
579 vizualizari
FOTO: Absolvenții claselor a VIII-a din Copșa Mică au participat la retragerea cu torțe

Data de 13 iunie 2019 va rămâne în amintirea elevilor claselor a VIII-a, de la Liceul Tehnologic "Nicolae Teclu" Copşa Mică, ca o zi de neuitat, pentru că au sărbătorit împreună terminarea ciclului gimnazial şi totodată, despărţirea de "marea familie" a Şcolii Gimniaziale numărul 3, care le-a fost cea de a doua casă timp de 8 ani.

Ritualul retragerii cu torțe simbolizează trecerea elevilor din ciclul gimnazial în cel liceal, fiind văzut în special la retragerea elevilor de la liceele militare, iar ideea a apărut şi la Copșa Mică în urmă cu 13 ani, când a fost organizat pentru prima dată.

Evenimentul a început ca de obicei de la ora 18, pe o vreme caniculară, cu o interpretare de excepție a Imnului Naţional de către un grup de elevi. Proaspeții absolvenți ai claselor a VIII-a de la Copşa Mică au avut parte de momente artistice de excepție pregătite de colegii lor mai mici şi mai mari.

Aceștia au prezentat diverse numere de dansuri moderne, dansuri populare, dansuri de majorete, iar la final, toţi cei prezenţi au încheiat festivitatea și anul școlar, cum altfel decât dansând pe ritmuri de muzică ușoară şi înlănțuiți într-o tradițională horă românească.


comentarii
1 comentarii

Dar Dudu cand se retrage cu torte?
16.06.2019 08:42
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

Imbunatatirea accesului..SMIS 125263

Asigurarea SMIS 125264

Transylvanian Grand Prix

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia