logo
spartan
„Explozie” de flori pe străzile din Mediaș
Vasile ANTIPA
589 vizualizari
„Explozie” de flori pe străzile din Mediaș

Lalele, panseluțe, begonii, gazanii, tagetes, muscate curgătoare sau petunii. Zeci de mii de flori vor fi plantate şi în acest an în diferite zone din municipiul Mediaş.

Angajaţii Direcției de Administrare a Domeniului Public din oraș au lucrat permanent la foc continuu pentru pregătirea răsadurilor şi florilor care urmează să fie plante în diferite zone ale orașului. În același timp, în mai multe zone din municipiu urmează să fie plantați arbori și arbuști ornamentali

“Încă din toamna anului trecut s-au plantat în parcurile și zonele verzi din municipiul Mediaș 40.000 de bulbi de lalele și 30.000 de panseluțe, flori care vor înfrumuseța zonele verzi și parcurile în această primăvară.

De asemenea, în acest an Primăria Mediaș prin Direcția de Administrare a Domeniului Public va planta un număr de aproximativ 50.000 de flori anuale din diverse specii cum ar fi begonii, gazanii, tagetes, muscate curgătoare sau petunii. O parte dintre aceste flori anuale sunt produse la sera situate pe strada Constantin Brâncoveanu.

Pe parcursul anului 2019 se vor planta o serie de arbori și arbuști ornamentali din diverse specii inclusiv în zonele unde au fost amenajate parcări la domiciliu”, a declarat directorul Direcției de Administrare a Domeniului Public Mediaș, Mihaela Calborean

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
artmania
Licitatie publica

accentmedia