logo
spartan
Elevii de la "Axente Sever" Mediaș, la Concursul ”Deșeurile pot fi și artă”
Vasile ANTIPA
600 vizualizari
Elevii de la

Vineri 12 aprilie, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, a organizat a VIII-a ediție a Concursului ”Deșeurile pot fi și artă”.

Evenimentul – aflat sub egida Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019 – a avut loc în holul Facultății de Inginerie, cu participarea a 23 de unități de învățământ din județele Sibiu, Brașov, Hargita, Mureș și Vâlcea.

Liceul Teoretic "Axente Sever" a participat la concursul ”Deșeurile pot fi și artă” cu lucrări din partea elevilor din clasele a IX-a Științele Naturii intensiv Engleză, a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză și a XI-a Științele Naturii.

Unitatea medieșeană de învățământ a primit Diploma de Excelență, iar elevele Cristina Aldea, Cristina Hang și Ioana Blaga din clasa a XI-a Științele Naturii intensiv Engleză au obținut mențiuni pentru lucrările lor. Concursul ”Deșeurile pot fi și artă” presupune transformarea unor lucruri pe care cei mai mulți dintre noi le aruncăm, în obiecte folositoare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

artmania

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia