Tribuna
Elevă din Mediaș, calificată pentru a 4-lea an consecutiv la Olimpiada Națională de Geografie
Vasile ANTIPA
823 vizualizari
Elevă din Mediaș, calificată pentru a 4-lea an consecutiv la Olimpiada Națională de Geografie

Elevii Liceului teoretic “Axente Sever” Mediaș au obținut rezultate deosebite la concursurile școlare desfățurate în ultimele zile. Una dintre cele mai importante performanțe a fost înregistrată la geografie de Teodora Popa, calificată pentru al 4-lea an consecutiv la faza națională a acestei discipline. Faza națională a olimpiadei de geografie se va desfășura in perioada 3-7 aprilie 2018 la Brăila. Tot in domeniul geografiei merită felicitați toți axentiștii participanți la faza județeană, intre aceștia Laurențiu Luca din clasa a XII-a Filologie obținând premiul al treilea, iar Alexandru Vitalyos din clasa a XI-a Științe Sociale obținând mențiune.

Tot de numele Teodorei Popa se leagă participarea la Olimpiada Națională a Sportului Școlar in domeniul șahului. Teodora, alături de Timeea Suciu din clasa a IX-a Filologie, au reprezentat liceul medieșean la competiția de șah desfășurată vineri 16 martie la Muzeul Gazelor Naturale și chiar dacă nu s-au calificat la etapa națională, au realizat clasări meritorii.
Clasări bune au obținut și participantele Liceului Teoretic “Axente Sever” la olimpiada județeană de istorie de sâmbătă 17 martie. In acest sens Iulia Pietraru din clasa a X-a Filologie și Ariana Bertalan din clasa a XI-a Filologie s-au clasat intre primii 5 participanți, având cea mai bună reprezentare la nivelul zonei de nord a județului Sibiu.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia