Tribuna
Ediţia aniversară a Festivalului Handmade ”Creative Buzz”, în weekend, la BJ ASTRA
Liuba STARII
487 vizualizari
Ediţia aniversară a Festivalului Handmade ”Creative Buzz”, în weekend, la BJ ASTRA
Cea de XX-a ediţie a Festivalului Handmade ”Creative Buzz” se va desfăşura în perioada 19-21 aprilie, între orele 10 şi 21, la Biblioteca ASTRA. Scopul evenimentului este popularizarea creativităţii şi talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepţională.

 

"Simte cum mii de furnicături de emoţie şi plăcere îţi inundă corpul şi pregăteşte-te să fii provocat creativ şi gustativ, în Festivalul Handmade "Creative Buzz", la ediţia aniversară. 35 de expozanţi îţi vor provoca simţurile, din care 15 artizani fac cunoştinţă pentru prima oară cu publicul sibian. Ne place să credem că lucrurile frumoase se fac de către oameni, cu oameni! Iar acolo unde există dăruire şi voinţă este doar o chestiune de timp pentru ca lucrurile să se producă, iar rezultatele să apară. Un festin de culori, forme şi arome, te va răsfăţa timp de trei zile, cu meşteri artizani care te aşteaptă cu bijuterii boeme, decoraţiuni nonconformiste, jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet şi migală, ateliere de creaţie pentru toată familia, bazar BlackSheep Market şi două cauze sociale locale pe care le susţinem - Asociaţia de Poveste şi 'Sus Inima'. Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, pentru a savura o cafea proaspăt prăjită local şi pentru a afla poveştile produselor realizate cu răbdare şi iubire, de către artizani", spun organizatorii.

Creative Buzz susţine antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul festival de produse handmade din regiune. El atrage anual mii de turişti şi localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativităţii, la care participă floarea artizanilor locali şi din întreaga ţară. Accesul la eveniment este gratuit.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevistargul de cariere

classic junior

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia