logo
Drumul spre finala de pe gheaţa lacului Bâlea începe la Avrig
Dan FRÂNCU
681 vizualizari
Drumul spre finala de pe gheaţa lacului Bâlea începe la Avrig
De câteva zile, s-a dat startul înscrierilor pentru Campania „Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam”, cea mai nouă acţiune de promovare a acestei ediţii a Proiectului de Marketing Turistic "Hotel of Ice Bâlea Lac”. În faza finală a campaniei, două echipe de fotbal din România vor juca, în premieră naţională, un meci de fotbal pe lacul Bâlea.

 

Arbitrajul partidei de pe gheaţa lacului va fi asigurat chiar de Helmuth Duckadam, fostul mare jucător al echipei Steaua Bucureşti, câştigătoarea Cupei Campionilor Europeni în anul 1986. În acest sezon al proiectului, Helmuth Duckadam este imaginea Hotelului de Gheaţă.

Până în data de 18 martie, echipele de fotbal din România se pot înscrie la competiţia prilejuită de desfăşurarea campaniei, organizatorii urmând să aleagă, în data de 19 martie, cele şase participante la preliminarii.

Echipele selectate de organizatori vor fi invitate la Avrig, unde, în zilele de 21 şi 22 martie, vor disputa primele faze eliminatorii  ale competiţiei. Cele mai bune două echipe vor urca la Bâlea Lac, în inima Masivului Făgăraş, pentru disputarea finalei galei (23 martie), pe lacul Bâlea, în vecinătatea faimosului Hotel de Gheaţă, obiectiv unic în partea de sud - est a Europei.

Festivitatea de premiere şi încheiere a “Bergenbier - Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam” se va desfăşura sâmbătă, 23 martie, la Palatul Brukenthal din Avrig, evenimentul fiind organizat în cadrul Programului “Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019”. Vor participa personalităţi din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, artişti şi diverşi reprezentanţi ai divertismentului românesc, responsabili ai sponsorilor şi colaboratorilor proiectului, diverşi alţi invitaţi.

Campania “Bergenbier - Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam” îşi propune realizarea unei frumoase promovări pentru cel mai iubit sport în întreaga lume, fotbalul, prin punerea în valoare a Zonei Turistice Bâlea, a Masivului Făgăraş şi a singurului complex baroc din  Transilvania – Palatul Brukenthal Avrig. De asemenea, evenimentul are ca obiectiv promovarea valorilor turismului românesc.

 

Sprijin din partea Consiliului Local Avrig

 

Implicarea autorităţilor administraţiei publice locale din Avrig în organizarea campaniei “Bergenbier – Gala Fotbalului Românesc cu Helmuth Duckadam”, a fost aprobată de Consiliul Local al oraşului Avrig, cu prilejul şedinţei extraordinare ce s-a desfăşurat marţea trecută.

Astfel, prin hotărârea adoptată de legislativul local avrigean, s-a aprobat desfăşurarea primelor etape ale competiţiei organizate în cadrul campaniei pe terenurile din incinta bazei sportive orăşeneşti sau la sala de sport (Liceul Teoretic “Gheorghe Lazăr” Avrig), în funcţie de condiţiile meteorologice din acele zile.

Tot prin aceeaşi hotărâre s-a decis alocarea din bugetul local al oraşului a sumei de 3.000 de lei, pentru sprijinirea desfăşurării campaniei.

Consilierii locali avrigeni prezenţi la şedinţa extraordinară au considerat că desfăşurarea campaniei şi în oraşul Avrig constituie un motiv de mândrie, acest prilej putând constitui, pe lângă frumoasa promovare făcută acestui loc şi sportului, şi o posibilă rampă de lansare pentru tinerii iubitori ai fotbalului din oraş.

La şedinţa Consiliului Local Avrig a participat şi preşedintele ACS “Fotbal Club Avrig”, Adrian Aldea, ce a dat asigurări că echipa oraşului se va înscrie la competiţia inclusă în cadrul acestei campanii.

Cei interesaţi de detalii suplimentare referitoare la această acţiune, sau cei ce doresc să-şi facă rezervări ori înscrieri pentru competiţie, pot telefona la unul dintre următoarele numere de telefon:  0726234417, 0269523111, sau pot trimite email la adresa: helmuth.duckadam@hotelofice.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia