logo
Directorii de şcoli, instruiţi de pompieri
Directorii de şcoli, instruiţi de pompieri
Inspectorii de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au desfăşurat joi, 16 februarie, un instructaj cu directorii instituţiilor de învăţământ care nu au aviz şi/sau autorizaţie de securitate la incendiu.

„Având în vedere că termenul-limită pentru obţinerea avizului şi/sau autorizaţiei de securitate la incendiu este 30 iunie, cadrele ISU Sibiu au organizat un instructaj cu directorii unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu, pentru a-i conştientiza asupra necesităţii respectării legislaţiei în vigoare şi organizării modului de îndeplinire a cerinţei esenţiale securitate la incendiu”, a spus Laurenţiu Anastasiu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
Activitatea a fost organizată la Colegiul Tehnic ”Independenţa” Sibiu, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, acolo unde au participat 39 de directori ai instituţiilor de învăţământ din judeţul Sibiu, care au nevoie de obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu pentru clădirile noi sau cele care au suferit lucrări de modernizare sau extindere.
Pe timpul activităţii, inspectorii de prevenire le-au prezentat participanţilor la instruire prevederile legislative specifice avizării şi autorizării, precum şi aspecte de interes în ceea ce priveşte paşii ce trebuie urmaţi în obţinerea documentelor.
Potrivit reprezentanţilor ISU Sibiu, preîntâmpinarea evenimentelor nedorite rămâne un obiectiv prioritar ce poate fi realizat prin dezvoltarea culturii de securitate şi responsabilizarea fiecăruia.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia