Tribuna
DGASPC Sibiu le mulţumeşte oamenilor de bine

Micile cadouri, bucatele alese, ouăle colo­rate şi-au făcut loc şi în sufletele şi în vieţile copiilor, tinerilor şi persoanelor cu handicap aflate în centrele rezidenţiale din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu. Acest lucru nu ar fi fost însă posibil "fără sprijinul spon­sorilor, asociaţii, fundaţii dar şi persoane fizice cu posibilităţi financiare reduse, care din puţi­nul lor au donat printr-un gest creştinesc şi celor pe care soarta i-a vitregit de prezenţa fa­miliei naturale în aceste zile de sărbătoare", după cum a arătat Mihaela Tolciu, directorul executiv al DGASPC Sibiu, într-un comunicat de presă.
Angajaţii direcţiei dar şi beneficiarii centrelor au ţinut să le transmită mulţumiri tuturor celor care, într-un fel sau altul, le-au întins o mână de speranţă în această perioadă luminată: Fundaţia Heart of Hope, parohia Bisericii Evanghelice Sibiu, FDGR Sibiu, Organizaţia PSD Sibiu, BCR Sibiu , Serviciul de Ajutor Maltez, Fundaţia Roma­niahjelpen Vestlandet Norvegia, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "General de Brigadă Mihail Rasty" Sibiu, Biserica Ortodoxă din Gura Câmpului Mediaş, Fundaţia CON-A Sibiu, Liceul Teoretic “Onisifor Ghibu” Sibiu, Mitropolia Sibiu prin părintele Nicolae Laschescu, Fundaţia INFO­RENER­GETICA - SFÂNTUL APOSTOL ANDREI, Fundaţia „Lohan Gabriel” din Mediaş, BACH MAN din Mediaş, BAUM din Dumbrăveni şi Biserica Ortodoxă din satul Păucea.




comentarii
3 comentarii

Cum adica bucate alese ,ouale colorate si micile cadouri au fost acordate din bunavointa unor sponsori?Acesti copii au alocati 11 ron pe zi pentru hrana si o anumita suma pentru haine, jucarii, etc .Copii din asistenta maternala de ce nu au fost si ei favorizati de acest gest?Nu sunt tot ai Directiei?Asistentul maternal le asigura toate aceste lucruri din buzunarul lui adica din acei 680 ron cat primeste pentru ingrijirea obligatorie a doi copii.
D-na Mihaela Tolciu ati fost de Pasti in casa vreunui asistent maternal sa vedeti daca cumva le-au lipsit copiilor toate acele lucruri care ceilalti din centre spuneti ca le-au primit din donatii?
maria
20.04.2012 07:38
Ce ar fi trebuit sa faca d-na Tolciu ? Sa refuze cadourile ? In centrele de plasament sau pt adultii cu handicap vin oameni cu suflet mare pt a ajuta, cum ar suna sa le spui sa mearga la altii(asistenti maternali)? Desi cred ca si acestia s-ar bucura si ar avea nevoie. Dar trebuie sa dam vina pe cineva, nu-i asa ?
pt maria
20.04.2012 21:31
Va rugam luati masuri la Centrul de la Orlat, ceea ce face actuala directoare este inadmisibil! Pleaca angajatii, unii din ei in concedii de maternitate si dumneai nu vrea sa faca demersuri pentru a se face noi angajari.Asistentele medicale si psihologa se plimba prin Sibiu, prin piete si supermarketuri, in timpul programului de lucru in loc sa se ocupe de copii!
Orlat
09.05.2012 09:06
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA