Tribuna
Deputatul Constantin Şovăială: "Unii politicieni au să fie judecaţi la urne, iar alţii la tribunal!"
Deputatul Constantin Şovăială:

Deputatul PNL de Sibiu, Constantin Şovăială, a răspuns pe facebook la comunicatul emis duminică de PSD Sibiu:

“Fiindcă Liviu Dragnea nu a avut nevoie de ei ca să-l aplaude pe la DNA, cei de la PSD Sibiu au avut timp şi de mine. Într-un comunicat trimis în sfânta zi de duminică, social-democraţii sibieni constată că “în ultima perioadă” atacurile la adresa lor sunt “trâmbiţate” (şi) de mine.

Trecând peste faptul că pentru PSD orice opinie diferită de a lor este un atac (azi-mâine un delict), mărturisesc că sunt oarecum dezamăgit: nu “în ultima perioadă”, domnilor! Fac asta de multă vreme şi sincer să fiu, la cum guvernaţi, mă tem că o voi mai face!” - a scris Şovăială pe contul său de socializare.

Deputatul liberal se mai referea în postarea sa la relaţiile pe care le-a avut cu superiorii din instituţiile în care a lucrat, după ce PSD Sibiu a spus că “este omul care ştie să-şi laude foarte bine şefii”.

“Nu mi-am aplaudat, spre deosebire de alţii, niciun şef pe scările vreunei instituţii şi nici nu am aplicat cuiva vreun tratament lipsit de corectitudine dacă a rămas fără funcţie” - mai spune Constantin Şovăială, completând că tema aceasta “surclasează evident în preocupările PSD subiecte precum atacul asupra Justiţiei, “ţopăială  fiscală”, lipsa autostrăzilor şi altele.

Parlamentarul de Sibiu a făcut referire şi la situaţia personală, afirmând după ce PSD a spus că nu a realizat nimic pentru societate, dar foarte mult pentru el că “în viziunea PSD una o exclude pe cealaltă, că nu poţi face bine pentru comunitate având totodată şi succes personal. E de înţeles: cei de la PSD sunt obişnuiţi cu oameni cărora numărul de zerouri din cont le este egal cu numărul de dosare. Pentru românii care nu au acces la Teldrum există alte sisteme de finanţare foarte populare precum băncile.” Deputatul susţine că băncile sunt răspunsul pentru cei care sunt preocupaţi de bunurile sale.

În încheierea postării, Constantin Şovăială spune că realizările oamenilor politici au să fie judecate foarte simplu: “unii politicieni au să fie judecaţi la urne, iar alţii la tribunal!”

comentarii
1 comentarii

"au sa fie judecati" - pe limba Sovaiala - vrea sa spuna "vor fi judecati".
Asta ca sa se stie, pana termina domnul deputat cu acelasi nume, fara ezitare, clasa a patra primara in care unii au invatat limba romana la vremea cuvenita...
Gramatache
20.03.2018 20:35
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia