logo
Demonstraţie de Mondioring la Mediaş: „Copiii şi câinii - cei mai buni prieteni”
Vasile ANTIPA
1249 vizualizari
Demonstraţie de Mondioring la Mediaş: „Copiii şi câinii - cei mai buni prieteni”
Primăria Municipiului Mediaş sprijină Clubul de Dresaj Canin din Mediaş în organizarea demonstraţiei de Mondioring „Copiii şi câinii - cei mai buni prieteni”, eveniment care va avea loc sâmbătă, 1 iulie, începând cu ora 10, pe terenul de fotbal al Şcolii Naţionale de Gaz.

Scopul manifestării este de a pune în evidenţă aptitudinile şi patrimoniul genetic al câinelui, calitatea dresajului, precum şi măiestria conductorului.
"Vor participa 10 câini din rasele Ciobănesc Belgian şi Ciobănesc German, iar programul este compus din trei probe demonstrative, care se vor desfăşura în următoarea ordine: Exerciţii de subordonare; Exerciţii de sărituri; Exerciţii de atac şi pază. Mondioring-ul a fost recunoscut oficial de către Federaţia Chinologică Internaţională, în anul 2015, ca disciplină autorizată în care se respectă toate regulile de bun tratament aplicate asupra câinelui.Copiii sunt invitaţi să devină cei mai buni prieteni ai câinilor şi să înveţe de la profesionişti diferite trucuri şi comenzi, astfel încât atunci când sunt la nevoie să se poată baza pe compania acestor tovarăşi de joacă", expScopul manifestării este de a pune în evidenţă aptitudinile şi patrimoniul genetic al câinelui, calitatea dresajului, precum şi măiestria conductorului.
"Vor participa 10 câini din rasele Ciobănesc Belgian şi Ciobănesc German, iar programul este compus din trei probe demonstrative, care se vor desfăşura în următoarea ordine: Exerciţii de subordonare; Exerciţii de sărituri; Exerciţii de atac şi pază. Mondioring-ul a fost recunoscut oficial de către Federaţia Chinologică Internaţională, în anul 2015, ca disciplină autorizată în care se respectă toate regulile de bun tratament aplicate asupra câinelui.Copiii sunt invitaţi să devină cei mai buni prieteni ai câinilor şi să înveţe de la profesionişti diferite trucuri şi comenzi, astfel încât atunci când sunt la nevoie să se poată baza pe compania acestor tovarăşi de joacă", explică organizatorii.lică organizatorii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

Garanta

TDC

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia