logo
Daruri de Crăciun pentru copiii din Mediaș și nordul județului din partea unei asociații din Franța
Vasile ANTIPA
484 vizualizari
Daruri de Crăciun pentru copiii din Mediaș și nordul județului din partea unei asociații din Franța

Asociația franceză Apres 91 desfășoară de câțiva ani acțiuni umanitare in România. În cazul municipiului Mediaș este vorba de o colaborare de mai bine de 8 ani cu Asociația Fran-Mediensis, colaborare care constă in sprijinirea copiilor din familii defavorizate din municipiul Mediaș și din împrejurimi.

Asociația Apres 91 este o asociație umanitară care împarte cadouri copiilor din familii defavorizate din România începând din 1993. Colaborarea dintre Asociația Apres 91 și asociația Fran-Mediensis se desfășoară neîntrerupt din anul 2010. În fiecare an membrii asociatiei franceze aduc zeci de cadouri din partea lui Pere Noel pentru copii cu situație familială precară.

Așa s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni, când beneficiarii pachetelor speciale de Crăciun au fost elevii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă și ai Centrului de Plasament din Dumbrăveni. Activitatea s-a desfășurat la sediul Asociației Fran-Mediensis și și a adus bucurie și zâmbete pe chipurile copiilor cărora le-au fost adresate.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia