Tribuna
Cum să fii un bărbat de 2 ori mai încrezător?
Cum să fii un bărbat de 2 ori mai încrezător?

Încrederea este importantă și trebuie să acorzi mare atenție acestui aspect. În fiecare situație sau moment pe care îl parcurgi, este posibil să întâmpini dificultăți și să nu știi cum să le gestionezi. Aceasta contează mult, mai ales în astfel de situații. Un bărbat trebuie să exprime putere, siguranță și mai ales încredere în sine. Niciodată să nu arăți că îți este teamă sau că ești panicat, toate acestea atrage negativismul și energiile negative. Poți întâmpina probleme în mediul în care trăiești, la muncă sau la școală și te vor afecta emoțional.

 

În cele ce urmează, vom discuta despre câțiva pași esențiali care te vor ajuta să ai încredere în tine și să te descurci în diferite situații care te pun în dificultate.

 

  • Vestimentația contează și îți oferă un plus de încredere și pozitivitate. Te vei simți foarte bine în pielea ta. Alege haine care se potrivesc cu felul tău de a fi, cu personalitatea ta și cu preferințele tale. Când vine vorba de pantaloni, blugii primează și ocupă un loc semnificativ în alegerile bărbaților.

  • Ținuta trebuie să fie impecabilă și să exprime o imagine completă și corectă, așa că, există blugi purtați de bărbați care sunt cu adevărat eleganți și potriviți pentru diverse ocazii. Poartă cămăși elegante și stilate care îți pun în valoare trăsăturile. Sacourile reprezintă o alternativă la fel de bună pentru tine. Asortează-le și vezi ce rezultat obții. 0

  • Zâmbetul este un element important și te va face să  treci peste toate greutățile. Creierul începe să secrete hormoni de plăcere: endorfine. Iar aceste endorfine te vor face să te simți bine atunci când te confrunți cu situații tensionate și greu de depășit. Zâmbește când  ești depășit de situație, iar atunci creierul va primi comanda de a te liniști și de a-ți da forța de a merge mai departe. 

  • Contactul vizual joacă un rol important în situația de față. Să nu privești niciodată în jos atunci când vorbești cu o persoană. Acest lucru denotă lipsă de încredere. Te gândești că ești slab și nu ești la fel de bun ca persoana respectivă. Greșit! Ești la fel de bun și poți face față tuturor problemelor. Privește fiecare om în ochi și exprimă-ți punctul de vedere fără rețineri. Nu te lăsa intimidat de nimeni. Fii stăpân pe situație și păstrează contact vizual în permanență!

  • Copilăria are mare legătura cu încrederea. Dacă în această perioada, părinții te-au certat mereu și au fost foarte autoritari, atunci acesta este motivul pentru care nu poți avea încredere în tine. Tot ce trebuie să faci este să depășești  obstacolul și să crezi în tine.

   

    

În concluzie, încrederea este cel mai important element care stă la baza dezvoltării și a maturizării tale. Pașii expuși mai sus te vor ajuta să crezi mai mult în tine și să faci față provocărilor pe care le vei întâmpina pe viitor. Urmează acești pași și rezultatul nu va întârzia să apară. Nu te descuraja niciodată și nu uita….încrederea se obține cu răbdare și gândire pozitivă!

 

Sursa foto: www.shutterstock.com


 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA