Tribuna
Crește numărul accidentelor grave în municipiul Mediaș
Vasile ANTIPA
1026 vizualizari
Crește numărul accidentelor grave în municipiul Mediaș

Sunt creșteri ale numărului de accidente rutiere grave și ușoare produse în municipiul Mediaș, precum și în statistica persoanelor rănite grav sau decedate. În prima jumătate a anului 2019, pe raza municipiului Mediaș s-au produs un număr de 20 de accidente rutiere, dintre care opt au fost grave, soldate cu trei persoane decedate, șapte persoane rănite grav și două persoane rănite ușor.

Din cele 12 accidente rutiere ușoare au rezultat 13 persoane rănite. Polițiștii rutieri din Mediaș spun că se înregistrează creșteri atât în ceea ce privește numărul accidentelor rutiere produse, al persoanelor decedate, cât și al persoanelor rănite.

În privința accidentelor grave, cauzele principale care au dus la producerea acestora au fost circulația pe sens opus, traversarea neregulamentară a pietonilor, neasigurarea la mersul înapoi și nerespectarea regulilor de circulație de către bicicliști.

Cele mai multe accidente rutiere grave s-au produs marțea, vinerea și sâmbăta, intervalul orar în care au avut loc cel mai des astfel de accidente fiind 6-14.

În privința accidentelor rutiere ușoare, cele mai des întâlnite cauze de producere au fost neacordarea priorității de trecere la vehicule, nesupravegherea minorilor și viteza neadaptată, cele mai multe astfel de evenimente fiind produse în zilele de marți și sâmbătă între orele 14-22.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA