Tribuna
Copiii din Mediaș, așteptați la Școala de Vară
Vasile ANTIPA
656 vizualizari
Copiii din Mediaș, așteptați la Școala de Vară

Surprize pentru copiii din municipiul Mediaș. Conducerea primăriei din oraș a decis să organizeze săptămânal, începând din 14 iulie, o Școală de Vară pentru copiii din oraș. Școala de Vară se va desfășura în diferite locații din oraș, iar activitățile sunt programate în fiecare sâmbătă între orele 11 și 13.

Copiii vor avea ocazia să ia parte la diferite activități artistice și abilități de comunicare. Prima ediție a acesteia va avea loc sâmbătă în Piața Regele Ferdinand I, în cadrul Festivalului Mediaș Cetate Medievală Târg de Meșteșuguri Vii. Evenimentul va include numeroase ateliere, piese de teatru și spectacole pentru cei mici.

comentarii
1 comentarii

Sunteți interesat să obțineți un împrumut autentic pentru dvs. de afaceri sau de uz personal? Ați fost în căutarea unui împrumut de mult timp și încă mai este dificil să obțineți împrumutul dvs. impus? Nu vă mai faceți griji, eu sunt Josef Wilmer un creditor privat certificat și vă voi oferi împrumuturi la 2%, acest lucru fiind disponibil atât pentru persoane fizice, cât și pentru întreprinderi. Trimiteți la adresa de e-mail Europafunding@gmail.com și obțineți aprobarea de azi.
Josef Wilmer
10.07.2018 11:46
Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia