Tribuna
Copiii din Mediaș, așteptați la atelierele creative de vacanță
Vasile ANTIPA
657 vizualizari
Copiii din Mediaș, așteptați la atelierele creative de vacanță

Municipalitatea medieșeană organizează în vacanța de vară ateliere creative pentru copii, în vacanța de vară. În cadrul școlii de vară, copii vor putea participa la o gamă variată de ateliere creative precum lectură, teatru, șah, lego, dans dar si ateliere creative, prin care organizatorii își propun să promoveze și să susțină meșteșuguri precum țesut, cusut, olărit, sticlărie și linogravură.

Într-o atmosferă de poveste, cu muzică pentru copii și personaje îndrăgite, sâmbătă, 21 iulie, începând cu ora 11, la hanul Greweln vor avea loc ateliere creative de făurit scuturi de lemn, confecționare măști și ateliere de confecționare figurine din linguri de lemn. Atelierele pentru copii vor fi organizate în colaborare cu Clubul lui Miki.

Atelierele creative au fost organizate pe tot parcursul festivalului "Mediaș, Cetate Medievală. Târg de Meșteșuguri Vii" și s-au bucurat de un real succes, motiv pentru care se va continua cu aceste ateliere în lunile iulie, august și septembrie, în zilele de sâmbătă la hanul Greweln, între orele 11 și 13.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia