Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
”Concursul de procese simulate”, la ULBS
Liuba STARII
482 vizualizari
”Concursul de procese simulate”, la ULBS
Facultatea de Drept ”Simion Bărnuţiu” din cadrul ULBS, în colaborare cu ELSA Sibiu, organizează miercuri, 21 noiembrie, de la ora 18, ”Concursul de procese simulate”.

“Avocat? Procuror? Două profesii juridice pe care mulţi studenţi ce termină Facultatea de Drept îşi doresc să le urmeze. În cadrul Concursului de procese simulate, ELSA Sibiu îţi oferă posibilitatea de a-ţi folosi cunoştinţele dobândite pentru a soluţiona o speţă a unui caz cu care procurorii şi avocaţii au de a face zilnic. Este ziua în care tu vei decide soluţia cazului. Înscrie-te şi descoperă una dintre experienţele profesiei pe care îţi doreşti să o exerciţi!”, spun organizatorii.

Înscrierile se fac în perioada 6-13 noiembrie, la adresa de mail: president.sibiu@ro.elsa.org

comentarii
1 comentarii

Vreau sa va spun ca aceasta a fost mama mea care ma introduce la doctor, cand a aflat ca am avut atat de multe necazuri in casatoria mea mi-a spus atunci ca a ajutat-o atat de mult de aceea i-am contactat sa fie a rezolvat de asemenea problema mea de atunci i-am supărat Îmi promit că, în calitate de log pe măsură ce trăiesc, voi continua să împărtășesc mărturia și dacă cineva este acolo trecând prin orice dificultate de relație ar trebui să contacteze DR JAZAZA prin e-mailul său: drjazazasolution @ gmail.com sau WhatsApp +1 (209) 837-3537
De asemenea, el se specializează în următoarele probleme
(1) Dacă doriți ex-spate.
(2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
(3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
(4) Vrei ca femeile / bărbații să alerge după tine.
(5) Dacă vreți un copil
(6) Vrei să fii bogat
daniela villa
10.11.2018 17:51
Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia