Tribuna
PNL
Concurenți din Ungaria, dar și din Vâlcea, Brașov, Sălaj, Cluj și Alba la un concurs gastronomic la Mediaș
Vasile ANTIPA
1152 vizualizari
Concurenți din Ungaria, dar și din Vâlcea, Brașov, Sălaj, Cluj și Alba la un concurs gastronomic la Mediaș

Asociația Internatională a Polițistilor - Sectia Română - Regiunea 1 Sibiu în parteneriat cu Primăria Mediaș,organizează a doua ediție a Concursului Gastronomic Internațional „Bucătarii Civitas Mediensis 2018”. Manifestarea se desfășoară sâmbătă, 15 septembrie, între orele 10 și 14, în curtea Muzeului Municipal Mediaș.

"La concurs vor fi prezente echipe de câte 4 concurenți, anunțându-și până în prezent înscrierea competitori din județele Vâlcea, Brașov, Sălaj, Cluj, Alba, dar și din Ungaria. Jurizarea este efectuată de o echipa de specialiști în gastronomie, iar clasificările vor fi anunțate după ora 15.

De asemenea, tot în cadrul Muzeului Municipal va fi amenajată o sală de prezentare a uniformelor de Poliție, caschete de Poliție, trofee sportive și fanioane ale Asociației Internaționale a Polițiștilor.  Accesul publicului la manifestare este permis pe baza invitației oficiale a Asociației Internaționale a Polițiștilor, regiunea Sibiu", explică Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA