Tribuna
Concertul de Anul Nou „Poveşti şi dans”, la Sala Thalia
Liuba STARII
1563 vizualizari
Concertul de Anul Nou „Poveşti şi dans”, la Sala Thalia
Tradiţia de a sărbători Revelionul, printr-un elegant concert de muzică clasică este continuată la Sibiu, prin cea de-a zecea ediţie a Concertului de Anul Nou, eveniment organizat de UCIMR. Nume mari ale scenei din România, dar şi din Marea Britanie, vor crea pentru publicul sibian şi nu numai, o seară de poveste cu un program cu totul special.

Concertul se va desfăşura luni, 31 decembrie, şi marţi, 1 ianuarie, de la ora 18, la Sala Thalia. Concertul va fi moderat de Marius Constantinescu, prezentatorul şi realizatorul interviurilor de la Festivalul ”George Enescu”.Tema evenimentului din acest an este "Poveşti şi dans”. În cadrul festivităţii orchestra ”ICon Arts" va evolua pe scenă sub bagheta dirijorului Peter Ash din Marea Britanie.

 

”Soliştii, cu o bogată reputaţie internaţională, vor fi alături de publicul din Sibiu la trecerea dintre ani. Pentru ei vor cânta solista Analia Selis,  violoncelistul Răzvan Suma şi clarinetistul Ciprian Dancu. Pe scenă vor urca solişti balerini ai Teatrului de Balet din Sibiu, cu o coregrafie aparte semnată de Adela Floricioiu. Programul serii va cuprinde lucrări ale compozitorilor E. Grieg, A. Piazzolla, J. Sibelius, G. Gershwin, C. Saint-Saëns şi B. Bartók, program din care nu vor lipsi lucrări româneşti compuse pentru clipe de sărbătoare. Seara se va încheia cu o invitaţie la degustare de vinuri alese oferite de Jidvei – nume aflat pe harta viticolă a României încă din Antichitate", spun organizatorii.

Biletele s-au pus în vânzare prin entertix.ro şi myticket.ro şi la Casa de bilete a Filarmonicii din Sibiu. Acestea sunt disponibile în două categorii: (A) 90 de lei şi (B) 60 de lei. Evenimentul este organizat de Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România - UCIMR şi face parte din proiectul „Anotimpuri 3”, reprezentând cel de-al patrulea sezon calendaristic, „Iarna”.
 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA