Tribuna
Concert la aniversarea celor 60 de ani ai Clubului Copiilor Mediaș
Vasile ANTIPA
528 vizualizari
Concert la aniversarea celor 60 de ani ai Clubului Copiilor Mediaș

Clubul Copiilor Mediaș organizează ediția a doua a Concursului Judeţean de muzică vocal-instrumentală. Concursul este inclus în Calendarul Competițiilor Școlare și al Activităților Educative din județul Sibiu și se va desfășura la Sala Traube din Mediaș în data de 22 martie, ora 15.

Din fiecare școala pot participa maxim 3 elevi sau grupuri la fiecare secţiune din cele patru categorii de vârstă. Pentru că în acest an se împlinesc 60 de ani de la înființarea instituției, Clubul Copiilor Mediaș în parteneriat cu Primăria Municipiului Mediaș, organizează în aceeași zi de la ora 18 un concert aniversar.

În cadrul concertului vor cânta foști și actuali elevi ai clubului printre care se numără Lea Muszka, Virgil Suciu, Claudiu Șimon, Alexandru Benko si Emanuel Varga, împreuna cu formația Dinamic.

În holul Sălii Traube spectatorii vor putea vedea o expoziție cu fotografii din cei 60 de ani de activitate ai fostei Case a Pionierilor, expoziție de pictură si lucrări ale elevilor de la diverse cercuri, iar in cadrul concertului vor fi proiectate câteva imagini document, realizate în anul 1972. Intrarea la cele doua evenimente este liberă.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia