logo
FITS
Competiții sportive internaționale pentru elevii de la "Axente Sever" Mediaș
Vasile ANTIPA
536 vizualizari
Competiții sportive internaționale pentru elevii de la

Elevii liceului medieșean "Axente Sever" sunt implicați în această perioadă în competiții interne și internaționale, participând și la turnee în afara României. În domeniul tenisului de câmp, liceul medieșean are o tenismenă capabilă să calce într-o zi pe urmele marilor jucătoare ale României.

Este vorba de Anastasia Iliescu din clasa a XI-a a profilului de Științe Sociale. Anastasia este legitimată la clubul de tenis Pro As și a participat în această săptămână la Turneul Internațional de Juniori Avenue Cup de la Burgas din Bulgaria.

Un alt domeniu sportiv care implică eleve ale Liceul Teoretic "Axente Sever" este handbalul feminin. În lotul de junioare al Clubului Sportiv Școlar Mediaș evoluează nu mai puțin de 10 axentiste. Acestea sunt Andreea David și Sabina Duțu din clasa a XII-a Științe Sociale, Daciana Rus din clasa a XI-a Științe Sociale, Sorina Duma din clasa a XI-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Teodora Păucean din clasa a X-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Andreea Duma, Alexia Jiga și Denisa Szabo din clasa a IX-a Științele Naturii Intensiv Engleză, Andreea Popescu din clasa a IX-a Instructor Sportiv și Andreea Roman din clasa a IX-a Matematică Informatică.

La sfârșitul săptămânii trecute CSS Mediaș a participat la a 4-a ediție a Trophy of City of Kraljevo, un turneu internațional desfășurat în Serbia, la care au participat echipe din Serbia, Slovenia, Muntenegru, Croația, Bulgaria și Macedonia. Jucătoarele pregătite de antrenorii Mihai Moldovan și Maria Cîndea s-au clasat pe locul al doilea la acest turneu, obținând 3 victorii si suferind un eșec. Formația de junioare 1 a CSS Mediaș evoluează in seria E a campionatului național de handbal feminin.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia