logo
Centrul pentru seniori din Merghindeal şi-a deschis porţile
Centrul pentru seniori din Merghindeal şi-a deschis porţile

Pentru al doilea an consecutiv Centrul Pentru Seniori din Merghindeal şi-a descis porţile şi a invitat prietenii şi rudele beneficiarilor acestui aşezământ social să ia parte, duminică 9 septembrie, la o zi de sărbătoare pentru cei îngrijiţi aici.
Cei mai puţin bolnavi au fost duşi la biserica „Buna Vestire”, unde s-au rugat, au ascultat Sfânta Liturghie şi cuvântul de învăţătură rostit de preotul Cristian Nicolae Sasu.
După rugăciune, oaspeţi şi gazde au participat la o masă festivă organizată în curtea acestui aşezământ în care şi-au aflat liniştea şi beneficiază de îngrijire 26 de persoane
Bucuria întâlnirii celor îngrijiţi, cu cei dragi veniţi în vizită, a fost completată cu un frumos moment artistic prezentat de un grup vocal de la Casa de Cultură din Agnita, pregătit de prof. Doina Părău, care a încântat auditoriul cu cântece populare, din care n-au lipsit cântecele patriotice primite cu bucurie de cei cărora le-au fost dedicate.
De la Bârsan Ioan preşedintele Fundaţiei B&B ADEPT, proprietarul Centrului Pentru Seniori, am aflat că a început extinderea centrului, fiind în curs de amenajare saloane pentru încă 15 persoane.  Preşedintele a spus că intenţionează ca acest eveniment să devină tradiţional, pentru a le oferi beneficiarilor un moment de bucurie alături de cei dragi. Pentru organizarea de acum le mulţumeşte celor care au făcut donaţii, Primăriei din Merghindeal şi în mod special doamnei notar Elena Barbu care a pregătit cele mai multe din bunătăţile de care s-au bucurat toţi cei prezenţi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

saltsib

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia