Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Centrul pentru îngrijire a persoanelor vârstnice din Mediaș va fi inaugurat
Vasile ANTIPA
576 vizualizari
Centrul pentru îngrijire a persoanelor vârstnice din Mediaș va fi inaugurat

Moment important, joi după amiaza, în municipiul Mediaș. Centrul de îngrijire a persoanelor vârstnice din oraș va fi inaugurat oficial joi după amiaza la ora 16 în prezența Mitropolitului Ardealului, IPS Dr. Laurențiu Streza, care va sfinți centrul situat pe strada Academician Ioan Moraru.

Centrul are o capacitate de cazare totală de 34 de paturi, fiecare cameră fiind dotată cu propriul grup sanitar. În contractul de execuție a investiției au fost cuprinse lucrările pentru amenajarea integrală a terenului din această incintă, respectiv alei carosabile, locuri de parcare, alei pietonale, spații verzi, iluminat exterior și amenajarea unui spațiu de recreere dotat cu bănci, mobilier de grădină și aparate de fitness. Valoarea totală a investiției a fost de peste 8 milioane de lei.

Municipalitatea medieșeană a realizat un parteneriat public-privat pentru administrarea Centrului de îngrijire pentru persoane vârstnice de pe strada Academician Ioan Moraru din oraș. Acesta a fost încheiat între Direcția de Asistență Socială Mediaș și Asociația Sfântul Mihail Mărturisitorul. 

Scopul este acela de a acorda servicii persoanelor din Mediaș și Ighișu Nou în cadrul Centrului de îngrijire pentru persoane vârstnice. Durata convenției este de cinci ani, existând posibilitatea de prelungire a acesteia.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Respect Construct

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia