logo
Cel mai important târg de gastronomie din Europa de Sud-Est se deschide, în martie, la Sibiu
Andra MARINESCU
3660 vizualizari
Cel mai important târg de gastronomie din Europa de Sud-Est se deschide, în martie, la Sibiu
Cea mai importantă expoziţie internaţională pentru sectoarele de panificaţie, patiserie, cofetărie, gastronomie, gelaterie, cafea și HoReCa din Europa de Sud-Est se va desfășura la Sibiu, în perioada 23-25 martie, la Redal Expo. "GastroPan" se află la cea de-a noua ediţie și va prezenta numeroase soluţii și tehnologii profesionale, oferite de furnizori din industrie, pornind de la echipamentele și tehnologiile cele mai moderne, materii prime și accesorii inovatoare, produse și servicii IT, soluţii de igienizare, până la ambalaje și accesorii pentru decorarea torturilor. Noua ediţie a expoziţiei promite zilnic un program bogat în concursuri, demonstraţii și degustări.

Târgul de specialitate este singurul eveniment tip B2B din ţară dedicat sectoarelor de cofetărie, panificaţie, HoReCa, gelaterie și ciocolaterie care aduce împreună cererea și oferta, specialiști și profesioniști renumiţi, furnizorii și clienţii din industrie, prezentări complexe ale produselor, tehnologiilor și serviciilor pentru un public specialist interesat, și unde specialiștii și antreprenorii se pot conecta la noile tendinţe, trendurile internaţionale și inovaţiile de pe piaţa mondială.
Ateliere și degustări
Toate cele trei zile ale expoziţiei vor fi animate de diverse programe practice, prezentări de tehnologii, ateliere și degustări organizate la standuri de către furnizorii români și străini, precum și de un program bogat în demonstraţii și concursuri. Astfel, în prima zi a expoziţiei se vor desfășura concursurile secţiunii "Cofetărie", în urma cărora va fi decernat Tortul Anului 2017, iar a doua zi va fi dedicată concursurilor de panificaţie - patiserie, unde sibienii pot admira cele mai reușite opere de artă realizate din aluat de pâine sau produse de panificaţie și patiserie. Aici, vor fi decernate trofeele Pâinea Anului 2017, fabricată industrial în România, și Pâinea Anului 2017 realizată artizanal în România. În ultima zi, pe 25 martie, vor fi concursurile de gastronomie, unde vizitatorii vor admira platouri culinare și sculpturi în legume și fructe.
"Numărul vizitatorilor crește în fiecare an, ultimele trei ediţii ale expoziţiei fiind vizitate de peste 20.000, graţie calităţii înalte a expoziţiei, a diversităţii soluţiilor și tehnologiilor care pot fi regăsite în cadrul expoziţiei și care acoperă toate solicitările pe care specialiștii le pot avea pentru afacerile pe care le conduc. Mai mult, demonstraţiile, lansările de produse noi, inovative și faptul că vizitatorii au acces la tendinţe de ultima oră, au posibilitatea de a-și însuși noi tehnici de lucru de la experţi din domeniile vizate, de a testa exponatele chiar la faţa locului, toate acestea completând lista lungă a avantajelor de a participa la GastroPan", spun organizatorii.
Expoziţia va fi deschisă între orele 10 - 18. Intrarea se face pe bază de invitaţie sau talon de acces, disponibil gratuit pe www.gastropan.ro.
Detalii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon  0266/219.392 sau prin e-mail, la info@gastropan.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
cascaval
Licitatie publica

accentmedia