logo
"Casă nouă” pentru Centrul de Permanenţă Avrig
Dan FRÂNCU
2934 vizualizari

Peste câteva zile, Centrul de Permanenţă din oraşul Avrig, aşezământ medical ce asigură asistenţă medicală de urgenţă pentru întreaga zonă a Ţării Oltului, de la Arpaşu de Jos până la Racoviţa, va fi mutat într-un nou sediu, pe strada Horea, nr. 8 – corp 2 (în aceeaşi clădire cu Regia Publică Locală Ocolul Silvic “Izvorul Florii” RA Avrig). Spaţiul în care va fi găzduit Centrul de Permanenţă Avrig a fost recent renovat şi amenajat, astfel încât să corespundă cerinţelor unui viitor aşezământ medical uman.
Cu prilejul şedinţei ordinare desfăşurate la finalul lunii trecute, Consiliul Local Avrig a adoptat o hotărâre prin care a aprobat asigurarea noului spaţiu pentru desfăşurarea activităţii Centrului de Permanenţă Avrig, imobilul situat pe strada Horea, nr. 8 fiind în proprietatea privată a oraşului. Tot prin aceeaşi hotărâre s-a aprobat şi încetarea contractului de închiriere pe care oraşul îl avea cu Fundaţia Samuel von Brukenthal, pentru spaţiul unde a funcţionat până acum acelaşi centru. De asemenea, prin adoptarea acestei hotărâri s-a aprobat şi retragerea dreptului de administrare asupra imobilului, deţinut până acum de structura silvică privată.
Surse din cadrul Primăriei oraşului Avrig ne-au informat că, de la începutul lunii viitoare, echipamentele şi dotările Centrului de Permanenţă Avrig vor fi mutate şi puse în funcţiune la noul sediu, urmând să fie organizată şi o inaugurare a acestuia, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia