Tribuna
Campanie de sărbători: "Moș Crăciun pentru bunicii noștri”
Vasile ANTIPA
493 vizualizari
Campanie de sărbători:

Medieșenii și nu numai au ocazia să facă un gest minunat înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Până în 15 decembrie, toți cei interesați pot pregăti pachete cu alimente, fructe, dulciuri sau alte produse specifice Crăciunului, care vor fi oferite unui număr de aproximativ 250 de vârstnici în preajma Sărbătorilor de Iarnă. “Moș Crăciun pentru bunicii noștri” este titlul campaniei realizată de către profesorul Casandra Irimie și elevii Școlii Postliceale Auxila Mediaș.

Cei care doresc să ajute la această campanie sunt așteptați cu un pachet cu alimente la sediul Școlii Postliceale Auxila Mediaș, în incinta SNG Mediaș. Campania ,,Moș Crăciun pentru bunicii noștri” a început în această săptămână și se va desfășura până la jumătatea lunii decembrie. Este al patrulea an în care profesorul Casandra Irimie organizează o astfel de campanie în preajma Crăciunului.

“Împreună cu domnul director și cu elevii școlii am ajuns în al patrulea an de campanie. În fiecare an grupul țintă a fost altul. Într-un an am fost la azil, într-un an am fost la familii nevoiașe, iar anul ăsta vrem să facem altceva și anume încercăm să ajutăm pe cât putem vârstnicii din orașul nostru și din împrejurimi. Campania se va numi “Moș Crăciun pentru bunicii noștri” pentru că fiecare vârstnic ar trebui să fie bunicul cuiva, iar dacă nu este, să fie al nostru.

Încercăm să facem niște pachete care să conțină alimente, ceva dulciuri, prăjituri, fructe și vrem să le facem Crăciunul un pic mai bun și un pic mai bogat. Cine vrea să ne ajute este rugat să vină la sediul școlii noastre, în cadrul Școlii Naționale de Gaz, la demisol, zilnic de luni până vineri între orele 9-15, cu un pachețel sau cu ce vrea fiecare să ne ajute. Campania va dura până în data de 15 decembrie”, a spus profesorul Casandra Irimie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Enescu

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia