logo
Campanie de donare de sânge, la Mediaș
Vasile ANTIPA
547 vizualizari
Campanie de donare de sânge, la Mediaș

Medieșenii sunt așteptați la o nouă campanie de donare de sânge. Unitatea mobilă a Centrului de Transfuzie Târgu Mureş, alături de Crucea Roşie Subfiliala Mediaş şi I Love Mediaş, cu sprijinul Tio Tom Bistro și Konsta Splendid, organizează a 6-a sesiune mobilă de donare de sânge, sâmbătă, 17 noiembrie, între orele 8:30 - 13, în Piaţa Regele Ferdinand I, în dreptul restaurantului TIO TOM Bistro Express.

Donatorii sunt rugați să se înscrie în prealabil la telefon 0740.617.043-Rodica Şuteu. În urmă donării rezistenţa la traumatisme creşte, iar în cazul unui accident, organismul se va reface mai uşor, fiind deja obişnuit cu pierderea de sânge şi înlocuirea lui.

Prin sângele recoltat de la un singur donator, pot fi ajutate să se recupereze până la trei victime. Dacă donați vă ajutați organismul să-şi împrospăteze sângele şi să-şi crească imunitatea. De asemenea, o donare sânge scade cu 30% riscul de paralizie şi de accident vascular.

Este interzisă orice donare sânge, dacă suferiți sau ați suferit de hepatită (de orice tip), TBC, sifilis, malarie, bruceloză, HIV, ulcer, diabet zaharat, boli de inimă, boli de piele, boli de tiroidă, hipotensiune, hipertensiune, anemie sau sunteți însărcinată.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

salonul auto

turboclima

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
Licitatie publica

accentmedia