logo
Ca sarea-n ochi la... Ocna Sibiului!
Ca sarea-n ochi la... Ocna Sibiului!

De peste 20 de ani (nu de ieri, alaltăieri), imaginea acestei case părăsite din Ocna Sibiului zgârie retina trecătorilor. Nu e vorba, să precizăm şi acest lucru, de o casă de la periferia oraşului, ea aflându-se pe strada Băilor, deci în buricul localităţii.
Casa şi terenul, ni se spune, ar avea proprietari diferiţi, dar nici măcar asta nu justifică perpetuarea acestei pete de pe obrazul oraşului ce se pregăteşte, nu-i aşa?, să întâmpine zecile de mii de turişti.
Nu culpabilizăm administraţiile locale care s-au succedat în cele peste două decenii, dar proprietarii trebuie somaţi să renunţe la indiferenţă înainte ca vreo ţiglă sau vreo cărămidă desprinsă de pe relicvă să facă moarte de om!
Dacă proprietarilor nu le pasă de propria proprietate – sunt de părere cei care ne-au sesizat la redacţie tema dezbătută mai sus – renaţionalizarea casei şi a terenului aferent rămâne o soluţie de luat în seamă.

(M.B.)

 
comentarii
1 comentarii

Astept sa scrieti si articole despre cladirile din centrul Sibiului aflate intr-o stare jalnica - unele sunt gata sa cada peste trecatori. Una a si omorat o persoana si parca nimeni nu a fost vinovat. Alte sase s-au prabusit pe strada. In alte doua cazuri, doua persoane au fost ranite. Trebuie sa mai moara cineva ca sa se ia masuri ? Nu mai vorbim de aspectul estetic.
Comenius
18.04.2017 17:28
Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

SmartUP

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia