Tribuna
Black Friday la apartamentele din ansamblul Belvedere Residence Sibiu
Black Friday la apartamentele din ansamblul Belvedere Residence Sibiu

Black Friday este o zi plină de reduceri în România, fiindu-ne foarte cunoscut apetitul conaționalilor noștri pentru sesiunile intense de shopping online și în retailul tradițional.

Pentru sibieni și nu numai, Ansamblul Belvedere Residence Sibiu vine cu o reducere de 1000 euro din prețul apartamentelor din imobilul B1 pentru o perioadă limitată - până la finalul lunii noiembrie.

 

Black Friday durează 15 zile

Ansamblul Belvedere Residence Sibiu s-a aliniat cu o ofertă ce trebuie luată în calcul la rezervarea unui apartament în perioada 16 – 30 noiembrie 2018. Interesați? Atunci trebuie să vă grăbiți, pentru că oferta este valabilă doar pentru primii cinci clienți care aleg să rezerve o locuință! Predarea apartamentelor în acest imobil se va face începând cu luna iulie 2019.

Acest proiect imobiliar se dezvoltă în zona Turnișor, pe strada Ogorului – prelungire într-o zonă liniștită, cu multe spații verzi și cu o priveliste frumoasă asupra munților Făgăraș și Cindrel. În prima etapă de dezvoltare s-au finalizat și vândut  120 de apartamente și garsoniere în 6 clădiri de trei etaje, urmând ca în a doua etapă să se construiască 121 de locuințe în patru blocuri de tip P+3E+R, plus două spații comerciale având destinația supermarket și grădiniță.

Prețul apartamentelor din cadrul ansamblului încep de la 36.000 euro pentru apartamentele de 2 camere, iar pentru apartamentele de 3 camere prețul începe de la 44.000 euro.

Toate apartamentele se predau în stadiul ”la cheie”, ceea ce înseamnă că pereții sunt zugrăviți în alb, au centrală proprie prin condensare și radiatoare, uși de interior, parchet laminat,  prize, întrerupătoare, tâmplărie PVC Salamander cu șapte camere, interfon, obiecte sanitare în baie, gresie, faianță şi sunt contorizate individual.

 

 

În plus, clientul își poate alege modelele de gresie, faianță, uși de interior și parchet dintr-o gamă diversificată deproduse.

Apartamentele din Belvedere Residence Sibiu  se vând cu certificat de garanție, finisajele interioare au o garanție de 3 ani, respectiv de 10 ani garanție beneficiază instalațiile electrice, de gaz, sanitare, termice, dar și zidăria, hidroizolația, termoizolația, învelitoarea din tablă și șarpanta.

 

O astfel de ofertă nu este de ratat, mai ales că dezvoltatorul acceptă orice fel de finanțare la achiziționarea unui apartament. Vă stau la dispoziție pentru mai multe informații și rezervări la numerele de telefon 0742198539, 0745633772 și 0740190192 sau pe site-ul www.belvedere-residence.ro  (P)

 

 







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA