logo
Bijuterii, cosmetică şi dulciuri la Festivalul ”Handmade Creative Buzz”, în Piaţa Mică
Liuba STARII
838 vizualizari
Bijuterii, cosmetică şi dulciuri la Festivalul ”Handmade Creative Buzz”, în Piaţa Mică
80 de meşteri artizani prezintă obiecte de decor, bijuterii, accesorii, jucării, cosmetice naturale, dulceţuri de casă şi multe altele la Festivalul ”Handmade Creative Buzz” din Sibiu. Evenimentul se va desfăşura, în perioada 17-19 august, între orele 10-22, în Piaţa Mică.

”V-am pregătit trei zile de cumpărături, patiserie de casă, activităţi pentru copii şi distracţie, în care vă facem cunoştinţă cu cei mai faini meşteri. Cu muzică bună, o zonă de relaxare, ateliere de creaţie, să ne bucurăm de soare şi oamenii frumoşi care expun. Obiecte de decor, bijuterii şi accesorii, lădiţe pictate, jucării inedite, cosmetice naturale, dulceţuri de casă şi multe altele, le găsiţi cu prisosinţă la Festivalul 'Handmade Creative Buzz', ajuns la cea de-a XVIII-a ediţie, la care sunt invitaţi toţi admiratorii produselor handmade. Veniţi să admiraţi şi să vă inspiraţi de la cei mai buni meşteri artizani care vor reda bucuria şi veselia verii în cele mai variate culori, prin intermediul creaţiilor lor", spun organizatorii.

Festivalul handmade Creative Buzz este o iniţiativă de susţinere şi promovare a artiştilor şi artizanilor din România, gândită din perspectiva înlesnirii accesului la obiecte unicat, create manual.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

filarmonica

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia