Tribuna
Banca de Alimente funcționează și la Mediaș
Vasile ANTIPA
1224 vizualizari
Banca de Alimente funcționează și la Mediaș

Locuitorii municipiului de pe Târnava Mare sunt invitați să se implice în campania Banca de Alimente derulată de către Crucea Roșie din oraș și rețeaua de magazine Carrefour. Campania presupune colectarea de alimente greu perisabile pentru a sprijini persoanele cu venituri insuficiente, copiii cu dizabilităţi din familii sărace, familii cu copii mulţi și vârstnici.

Medieșenii sunt invitați să se alăture acestei campanii, donând alimente în coşul amplasat în incinta magazinului Carrefour Piaţă, după casele de marcat. Coşul este marcat cu logoul campaniei. Alimente greu perisabile recomandate a fi donate sunt mălai, făină, zahăr, ulei, orez, griş, fasole, mazăre uscată, linte, arpacaş, lapte praf, conserve de orice fel, paste făinoase, cereale, musli, produse instant, băuturi, biscuiţi, napolitane, ciocolată, hrană pentru bebeluşi, fructe uscate.

Proiectul Crucii Roşii Române, Banca de Alimente, face parte din campania internaţională de colectare de alimente, coordonată de Fundaţia Carrefour, care se desfăşoară simultan în 10 ţări în care grupul Carrefour este prezent.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA