logo
Avrig. Activităţi pentru condamnaţii la muncă în folosul comunităţii
Dan FRÂNCU
1190 vizualizari
Avrig. Activităţi pentru condamnaţii la muncă în folosul comunităţii
În cursul anului 2019, o parte din activităţile ce ţin de buna gospodărire şi administrare a oraşului Avrig vor fi executate de cetăţenii sancţionaţi contravenţional sau condamnaţi, prin hotărâre judecătorească rămasă definitivă, să efectueze muncă în folosul comunităţii.

Printre activităţile ce vor fi efectuate de această categorie de cetăţeni, în folosul comunităţii locale şi fără a fi remuneraţi, sunt cele de desfundare şi curăţare manuală a şanţurilor, rigolelor, canalelor şi a albiilor cursurilor de apă (sub podeţe), răspândirea de material antiderapant pentru combaterea poleiului, diverse lucrări de vopsire a mobilierului stradal sau a aparatelor de la locurile de joacă pentru copii, săparea manuală a şanţurilor, cosirea şi curăţarea terenurilor de iarbă şi buruieni etc.
În cazul în care persoana condamnată ce se prezintă la primărie pentru efectuarea muncii în folosul comunităţii are o calificare specifică, aceasta poate fi pusă să execute activităţi specifice pregătirii de specialitate (zugrăvit, vopsit, sudat, lucrări de lăcătuşerie, zidit, tâmplărie etc).
Planul de lucrări pentru munca neremunerată în folosul comunităţii efectuată de persoanele condamnate şi a celor sancţionate contravenţional în anul 2019 a fost aprobat de Consiliul Local al oraşului Avrig, cu prilejul ultimei şedinţe ordinare.
Condiţiile de executare şi programul de lucru pentru fiecare persoană ce are de efectuat muncă în folosul comunităţii vor fi stabilite de Servicul Public pentru Administrarea Pieţelor, Târgurilor, Spaţiilor Verzi şi Ecarisaj din cadrul Primăriei oraşului Avrig.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

turul ciclist

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia