Tribuna
Automăturătoare pentru Serviciul Public de Ecologizare Mediaş
Vasile ANTIPA
816 vizualizari
Pentru cumpărarea maşinii vor fi alocaţi aproximativ 760.000 de lei. După achiziţionarea utilajului, străzile principale vor fi curăţate pe timpul nopţii, iar arterele din cartiere pe timpul zilei.
Serviciul Public de Ecologizare din cadrul Primăriei Mediaş va achiziţiona până la sfârşitul acestui an o nouă autospecială măturătoare. Licitaţia deschisă va avea loc în luna decembrie a acestui an, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 4 decembrie 2008 ora 10. Valoarea estimativă a utilajului se ridică între 700.000 şi 760.000 lei. „Achiziţionarea acestei autospeciale măturătoare va facilita curăţarea părţii carosabile a străzilor. Toate arterele principale vor fi curăţate pe timp de noapte, iar străzile din cartiere pe timp de zi”, ne-a declarat Alina Streza, ofiţer relaţii publice în cadrul Primăriei Mediaş.
Serviciul Public de Ecologizare mai deţine o autospecială, în valoare de aproximativ 350.000 de lei, donată de societatea Romgaz, cu care se mătură în momentul de faţă 24 de străzi.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA