Tribuna
Astăzi începe Târgul de Cariere Sibiu
Astăzi începe Târgul de Cariere Sibiu
A 18-a ediție a Târgului de Cariere Sibiu se desfășoară marți și miercuri la Sala Polivalentă Transilvania, între orele 10.00 - 17.00, intrarea este liberă.

 

Peste 35 de companii și organizații participă la evenimentul de recrutare ce se adresează atât persoanelor cu mai puțină experiență, cât și celor ce au dobândit cunoștințe solide în diferite domenii de activitate.

Cele mai multe oferte de locuri de muncă sunt în Producție și Automotive, acesta fiind, de altfel, un specific al Sibiului când vine vorba de oportunitățile de carieră. Totuși, anul acesta foarte multe oferte se adresează pasionaților de tehnologie.

“Sunt din ce în ce mai multe companii din domeniul IT care caută viitori colegi și la Sibiu. Am observat, din experiența ultimilor ani de evenimente, că piața din Cluj-Napoca, cel mai important centru de IT din Ardeal, este saturată, așa că angajatorii din acest sector migrează către alte orașe din apropiere, cum ar fi Sibiu, Brașov sau Târgu-Mureș, declară Ioana Oros, PR Manager Târgul de Cariere.

 

Un alt specific al acestui târg se referă la vorbitorii de limbi mai puțin circulate

Spre exemplu, compania Sykes este în căutare de vorbitori de albaneză, greacă, croată și slovacă. Aceeași companie organizează cursuri de limba germană în vederea angajării ulterioare. Cursul este destinat sibienilor vorbitori de limba germană la nivel intermediar.

Nu lipsesc nici oportunitățile de angajare în retail - Leroy Merlin are peste 20 de poziții libere pentru Sibiu. Angajatorul caută lucrători comerciali, dar și manageri de departament.

 

Azets continuă campania de recrutare și vine la Târgul de Cariere de la Sibiu cu multe oferte de muncă. La fel ca în anii trecuți, avem posturi deschise în departamentele de Contabilitate, Salarizare și IT”, a declarat Alina Radu, manager Resurse Umane Azets România.

 

“În era celei de-a patra revolutii industriale, o companie precum Continental, cel mai mare angajator din Sibiu, are o strategie de creștere continuă, cu un focus intens spre recrutarea celor mai buni specialiști din domeniul automotive, pornind de la poziții pentru fabrică, precum operatori, tehnicieni, ingineri de proces și de test sau de calitate, dar și poziții pentru centrul de cercetare și dezvoltare, precum ingineri software, hardware și mechanical design”, a declarat Lăcrămioara Daraban - Head of Human Relations Continental Automotive Systems Sibiu.

 

Star Transmission, din Sebeș, recrutează și în acest an la Târgul de Cariere Sibiu. Compania îi invită pe cei dornici să își spună povestea la standul Star Transmission & Star Assembly. “Te poți alătura echipelor noastre din Sebeș și Cugir, iar împreună să ne dezvoltăm atât profesional, cât și personal în domenii ca: inginerie, proiectare, întreținere, producție, calitate și IT”, este mesajul reprezentanților departamentului de Resurse Umane.

La același stand Star Transmission va fi organizat și Speed Automotive Challenge: concurenții sunt provocați să reasambleze o cutie de viteze cu nouă trepre contra-cronomentru.

 

Se caută voluntari Electric Castle

La ediția din această primăvară va fi pus un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle, cel mai mare festival de muzică electronică din România. Reprezentanții evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru Electric Castle 2018 la evenimentul TdC din Sibiu.

Târgul de Cariere se desfășoară de 12 ani în cele mai mari orașe din țară, însumând până acum 142 de ediții. Un număr impresionant de întâlniri facilitate între angajatori și potențiali angajați, un număr mare de vizitatori care și-au îmbunătățit parcursul carierei. Ne bucurăm că în toată această perioadă am devenit partenerul de încredere al tuturor companiilor care investesc în brandul propriu și care sunt mereu în căutarea celor mai buni angajați”, declară Mihai Cotos, fondator Târgul de Cariere.

Detalii găsiți pe www.targuldecariere.ro

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA