Tribuna
Asociaţia "Papageno Hermannstadt" şi-a deschis porţile, la 25 de ani de la înfiinţare
Dumitru CHISELIŢĂ
3064 vizualizari
Asociaţia
Cu ocazia aniversării a 25 de la înfiinţare a Verein Papageno în Elveţia şi a 20 de ani de activitate în România a Asociaţiei "Papageno Hermannstadt", ieri (marţi 25 octombrie) s-a organizat, la sediul de pe str. Rozmarinului, Ziua Porţilor Deschise".


Cei prezenţi au avut astfel ocazia de a vizita sediul asociaţiei cu toate facilităţile sale şi de a fi informaţi cu privire la consistenta activitate caritabilă şi socială a "Papageno Hermannstadt".
  
Asociaţia "Papageno Hermannstadt" s-a înfiinţat în 1996, la iniţiativa a 21 de membri fondatori, iar din iunie 2014 este acreditată de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice ca furnizor de servicii sociale, pe perioadă nedeterminată. În prezent, asociaţia are în grijă, susţine şi finanţează mai multe activităţi sociale şi caritabile, ca: Centrul de servicii sociale acordate în comunitate (Sibiu-Turnişor), Centrul de Zi pentru Copii (Sibiu- Guşteriţa), Centrul Socio-Medical din Păuca (cu un cabinet stomatologic şi un cabinet de medicină de familie), cantina socială de la Biserica cu hramul Naşterea Domnului, din Sibiu (str. Constituţiei) şi un compartiment de instrumente muzicale. În anul 2015 a avut loc şi prima ediţie a proiectului Cupa Papageno Hermannstadt, în cadrul campaniei de prevenire a consumului de droguri "Închide ochii în faţa drogurilor, deschide-i în faţa sportului”, campanie realizată în parteneriat cu Poliţia Sibiu.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA