Tribuna
Asociația Dianthus și Primăria Mediaș au marcat Ora Pământului
Vasile ANTIPA
656 vizualizari
Asociația Dianthus și Primăria Mediaș au marcat Ora Pământului

Municipalitatea medieșeană și Asociația de Turism și Ecologie Dianthus din oraș au marcat, în penultima zi a lunii martie, Ora Pământului. Sâmbătă seara, aproximativ 80 de persoane s-au alăturat sâmbătă seara între orele 20.30-22 alergării nocturne organizate de către Asociația Dianthus Mediaș cu ocazia Orei Pământului.

Cei prezenți au ales să stingă luminile acasă și pentru o oră și jumătate au decis să se conecteze cu natura printr-o alergare în zona Binder din oraș. Înarmați cu lanterne și voie bună, cei 80 de participanți au parcurs un traseu de aproximativ 4 kilometri, bucurându-se de mișcare și aer curat.

Și Primăria Mediaș s-a alăturat Orei Pământului, iar pentru a marca acest moment, atât iluminatul exterior cât și cel interior al sediului Primăriei Municipiului Mediaș a fost oprit sâmbătă seara timp de o oră, în intervalul orar 20.30-21.30. Cu această ocazie, medieșenii au fost invitați să urmeze exemplul în propriile locuințe și să stingă luminile pentru 60 de minute. Prin aceste acțiuni, medieșenii s-au alăturat milioanelor de oameni care au celebrat Ora Pământului în 30 martie.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

casino

CibinFEST

Profesional PN

Neo Plan

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
turboclima
Licitatie publica

accentmedia