Gorgandin  Domeniul Viticol Apold
logo
Apulum
Amfiteatrul "Viorel Crainicu" la Liceul Tehnologic din Copșa Mică
Vasile ANTIPA
581 vizualizari
Amfiteatrul

În acest an, Liceul Tehnologic „Nicolae Teclu” Copșa Mică sărbătorește 70 de ani de la înființare. Acest eveniment deosebit din istoria școlii a fost marcat prin inaugurarea amfiteatrului care poartă numele profesorului Viorel Crainicu, o personalitate de seamă a învățământului copșean, care a onorat catedra preuniversitară de Limba și literatura română timp de 42 de ani, dintre care 30 de ani a fost director de școală generală și liceu.

"Inițiativa acordării numelui distinsului dascăl unui spațiu de învățământ aparține primarului orașului Copșa Mică, Daniel Tudor Mihalache, ca semn de apreciere pentru un profesor cu o remarcabila carieră didactică și managerială.  

Spațiul nou amenajat al liceului a fost inaugurat într-o atmosferă de aleasă sărbătoare, în prezența profesorului Viorel Crainicu, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu și primăriei orașului, precum și a unei numeroase asistențe.

Cei prezenți au avut șansa de a se bucura, încă o dată, de cuvintele atent meșteșugite și pline de tâlc ale prelegerii profesorului de limba și literatura română Viorel Crainicu.

Amenajarea amfiteatrului „Viorel Crainicu” a fost posibilă datorită eforturilor deosebite ale angajaților școlii și sponsorizărilor primite din partea S.C. Rombat S.A. și S.C. Kromberg&Schubert S.A", spun reprezentanții Liceului Tehnologic „Nicolae Teclu” din Copșa Mică.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

mcdonalds

Covoare

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
Licitatie publica

accentmedia