logo
Ambasadorul Poloniei în vizită la Bursa din Sibiu
Viorel ANDRIESCU
1706 vizualizari
Ambasadorul Poloniei în vizită la Bursa din Sibiu

Ambasadorul Poloniei în ţara noastră, Excelenţa Sa, Marek Szczygiel, a deschis ieri, 16 iunie, într-un cadru festiv, sesiunea de tranzacţionare la SIBEX. Evenimentul, cu totul special, în plan local, a fost un prilej pentru diplomatul polonez să reitereze şi să exprime, atât încrederea în dezvoltarea relaţiilor bilaterale româno-polone, cât şi voinţa de a găsi noi oportunităţi de cooperare pe multiple planuri, între cele două ţări.
Directorul general al Bursei din Sibiu, Ovidiu Petru, a mulţumit oaspetelui polonez pentru aprecierile făcute la adresa SIBEX, exprimând speranţa că legăturile între piaţa de capital din ţara noastră şi Bursa din Varşovia vor cunoaşte o dezvoltare continuă, benefică pentru ambele ţări.
Ovidiu Dan Gălăţanu, reprezentantul Consiliului de Administraţie al SIBEX, prezent la eveniment, a insistat în cuvântul său pe necesitatea amplificării relaţiilor de cooperare între Bursa din Varşovia şi instituţiile financiare din ţara noatsră. A urmat momentul mult aşteptat al deschiderii propriu-zise a şedinţei de tranzacţionare - sunetul de clopoţel - pe care l-a mânuit cu emoţie ambasadorul Poloniei.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sound

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia