Tribuna
Ai o idee care schimbă oraşul? Aleargă pentru ea!
Andra MARINESCU
1243 vizualizari
Ai o idee care schimbă oraşul? Aleargă pentru ea!
Ai o idee care schimbă Sibiul în bine? Ce mai aştepţi? Înscrie-te la SemiMaraton şi transform-o în realitate! Organizatorii încurajează proiecte inovative şi cele depuse de echipe informale. Juriul este alcătuit din reprezentanţi ai comunităţii sibiene şi va selecta cele mai bune 20 de proiecte locale. Înscrierile continuă până pe 22 februarie.

Fundaţia Comunitară Sibiu dă startul înscrierilor de proiecte pentru a cincea ediţie a SemiMaraton Sibiu. Aşa că oricine are o idee pentru a schimba în bine comunitatea locală e invitat să se înscrie până pe 22 februarie cu ideea lui. SemiMaraton Sibiu, cel mai mare eveniment local de strângere de fonduri, va avea loc în 28 mai 2016. În această fază a programului, se caută 21 de idei care, printr-o abordare inovatoare, să rezolve probleme ale comunităţii şi să crească calitatea vieţii din Sibiu.
Potrivit organizatorilor, în cadrul ediţiei 2016 a SemiMaratonului sunt încurajate proiectele care includ elemente inovative şi iniţiativele noi, venite din partea unor echipe informale, adică proiectele creative care se bazează pe concepte noi sau care utilizează idei deja existente în modalităţi neaşteptate şi care generează valoare comunităţii locale. Proiectele pot fi propuse de echipe informale alcătuite din persoane fizice (grupuri de iniţiativă) precum şi de organizaţiile non-profit (ONG-uri) din judeţul Sibiu.
Aplicaţiile de proiecte se depun online pe www.maratonsibiu.ro până la data de 22 februarie, ora 23.59. Evaluarea şi selecţia proiectelor vor fi făcute de un juriu format din reprezentanţi ai comunităţii, care vor alege cele mai bune 20 de proiecte locale trimise până la termenul/limită.
şi pentru o cauză naţională
Pentru prima dată, sibienii vor alerga la SemiMaraton Sibiu şi pentru o cauză naţională. Astfel, un proiect de impact naţional, relevant pentru comunitatea sibiană, va fi selectat pe baza propunerilor şi votului publicului în aceeaşi perioadă.
La ultima ediţie din 2015, SemiMaraton Sibiu a adus la start peste 1.200 de persoane care au alergat pentru o cauză în care cred, aceştia fiind sprijiniţi de peste 2.000 de donatori. Au fost strânşi aproape 200.000 lei, fonduri care au finanţat 21 de proiecte ale organizaţiilor non-profit sibiene, proiecte cu impact în comunitatea locală.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia