Tribuna
A apărut primul videoclip oficial de promovare a Ţării Făgăraşului
Dan FRÂNCU
2102 vizualizari
A apărut primul videoclip oficial de promovare a Ţării Făgăraşului
De câteva zile, Ţara Făgăraşului, regiune situată la poalele Masivului Făgăraş, pe teritoriul judeţelor Braşov şi Sibiu, are un film oficial de promovare turistică. Acesta este primul material video de promovare a regiunii realizat şi lansat, în mod oficial. Iniţiativa realizării acestui film îi aparţine Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Centrul Regional pentru Dezvoltare Durabilă şi Promovarea Turismului - Ţara Făgăraşului, structură asociativă în care sunt membre mai multe unităţi administrativ-teritoriale din judeţele Braşov şi Sibiu.

 

Cu accent deosebit pe natura acestei regiuni, video­clipul de promovare îi "plimbă" pe privitori prin unele dintre cele mai frumoase locuri ale ţinutului, de pe malurile râului Olt, pe dealurile din Podişul Hârtibaciului sau de la Perşani, până pe crestele Munţilor Făgăraş şi pădurile pline de ape curgătoare de la poalele acestora. Nu lipsesc imagini frumoase cu oamenii locului îmbrăcaţi în fru­moasele costume populare, secvenţe cu şi din interiorul bisericilor etc. Filmul are o durată de două minute, comentariul acestuia este în limba engleză, dar există o subtitrare în limba română.

Referindu-se la acest film oficial de promovare, direc­torul executiv al asociaţiei, Ioana Bogdan, ne-a declarat că acesta reprezintă unul dintre rezultatete concrete ale activităţii desfăşurate în ultimii ani. Filmul a fost conceput în mod deosebit pentru a fi folosit în campanii de pro­movare online, prin postarea pe reţele de socializare şi diverse pagini de internet specializate. Prin campanii de acest fel, deţinătorii filmului speră să atragă în zonă cât mai mulţi turişti străini, dar nu numai, oameni iubitori de natură, unicitate şi frumos.

Am mai aflat că, pentru pe­rioada următoare, asociaţia pregăteşte un al doilea film de promovare a Ţării Făgăraşului, acesta urmând să se axeze pe diferite obiective turistice din zonă, dar şi pe frumuseţile naturii din perioada verii.

În afara filmelor de promo­vare, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară "Ţara Făgă­raşului" lucrează în prezent la alte proiecte concrete (ame­najarea unor trasee - piste de biciclete în mijlocul naturii, amenajarea unor trasee de drumeţie etc), ale căror rezul­tate vor fi puse la dispoziţia turiştilor în scurt timp.

Din organizaţie fac parte, până acum, 25 de unităţi administrative din judeţele Braşov şi Sibiu. Judeţul nostru este reprezentat de comunele Arpaşu de Jos şi Cîrţişoara, dar se poartă tratative destul de avansate pentru atragerea altor unităţi administrativ teritoriale, prima pe lista viitorilor posibili membri fiind comuna Porumbacu de Jos. (Speranţa structurii este ca, în viitor, la aceasta să adere toate unităţile administrativ - teritoriale sibiene ce au făcut parte, în trecut, din Ţara Făgăraşului, inclusiv Avrigul, Racoviţa şi Turnu Roşu.)

Filmul de promovare a Ţă­rii Făgăraşului poate fi vizionat accesând următorul link:  https://www.youtube.com/watch?v=wsfn17fKY8s sau pe conturile de facebook şi insta­gram ale asociaţiei.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA