Tribuna
"9 din 10", de două ori la Teatrul "Gong"
*Elevii de liceu se întorc în sala Teatrului "Gong" cu spectacolul "9 din 10", o producţie a Asociaţiei Reciproca din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc joi, 2 iunie, de la orele 10 şi 12, făcând parte din cadrul Platformei de Teatru Educaţional.*

Potrivit conducerii Teatrului "Gong" din Sibiu, piesa este o critică a standardelor actuale de perfecţiune şi, totodată, o celebrare a autenticităţii din spatele acestor norme.
Spectacolul are la bază improvizaţiile actorilor, fiind coordonat de dramaturgul Ana Cucu-Popescu, sub regia Letei Popescu. Pe scenă, vor evolua actorii oana Hodade, Oana Mardare şi Doru Taloş.
"Prin această platformă de teatru educaţional, ne dorim să dezbatem teme specifice publicului tânăr şi, totodată, să consolidăm o mai bună colaborare cu teatrul independent din România, alături de care să dezvoltăm experiemente pentru conturarea unui public nou. Asociaţia Reciproca a venit cu propuneri foarte bune, iar spiritul lor critic e revigorant", spune Adrian Tibu, managerul Teatrului pentru Copii şi Tineret "Gong" Sibiu.
Spectacolele "9 din 10" sunt prezentate pentru grupuri organizate de elevi de liceu, în limita locurilor disponibile. Preţul unui bilet este şapte lei.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA