logo
2013 la "Become", între reluări şi premiere
Andra MARINESCU
1303 vizualizari
2013 la
2013 îşi deschide paginile şi la Compania de Teatru "Become". Astfel, un program variat pregăteşte anul acesta organizaţia, care va da un start furtunos în luna ianuarie, prin "O aventură galantă", un one man show coordonat de Cătălin Pătru şi Ana Mujat.
După ce a fost jucat cu un deo­sebit succes la Chicago, pentru românii din comunitate, specta­colul "O aventură galantă" vine să deschidă seria manifestărilor organizate de Compania de Tea­tru "Become" anul acesta. Astfel, dacă la ora 18 ziua de 24 ianuarie va însemna vernisajul unei expoziţii ce îi aparţine lui Marian Huc, "Fotografia în Teatru", o prezentare ce îşi propune, de fapt, o retrospec­tivă a celor mai fru­moase momente surprinse în spectacolele din 2012, la ora 19 ceasul va bate cu o aventură de 45 de minute a lui Adrian Grigoraş. "Nu întâmplător a fost ales acest spectacol. O aventură este tot ceea ce facem noi cei de la <<Become>>, o aventură este ceea ce facem noi cei care facem teatru independent. Vă invit cu mic cu mare la aventura noastră din 2013", spu­ne Cătălin Grigoraş, actor şi director al Companiei. În ceea ce priveşte preţul unui bilet, acesta este de şapte lei şi aduce pe scenă texte de Ion Pribeagu şi George Topâr­ceanu.

Reluări ale spectacolelor

Luna se încheie pe 31 ianuarie, la ora 19, cu un colaj de texte comice, cândva rostite de mari actori precum Dem Rădulescu, Puiu Călinescu sau Toma Cara­giu. "Ce-a ajuns România!... Care România?" este titlul care, 50 de minute, va prezenta un spectacol manifest de şi cu Mihai Alexandru şi Cătălin Grigoraş, în schimbul a şapte lei. Programul anului con­tinuă pe 7 februarie cu "Impro­holics Show", un show de improvizaţie, "o joacă de-a râsu' plânsu' ", aşa cum numesc actorii spectacolul. Atunci, începând cu ora 19, Adrian Grigoraş, Cătălin Grigoraş, Mihai Alexandru, Laurenţiu Vlad şi Miky Paicu vor pune în scenă o reprezentaţie de aproximativ o oră. De asemenea, Compania promite reluarea unor spectacole din anul 2012, precum "Bufonul regelui" şi "Oracol", one man show-uri ce au avut succes în anul ce tocmai şi-a închis şi cea din urmă copertă.

Patru premiere "Become"

Dar, pe lângă aceste specta­cole, luna februarie înseamnă şi patru premiere. Astfel, se va juca "Acoustic Love Songs II", un spectacol de tip concert, susţinut de ziua îndrăgostiţilor, pe 14 februarie, începând cu ora 19, atunci când poveştile de amor se vor spune pe ritmuri acustice, perechile având posibilitatea de a intra pe un singur bilet, de 10 lei. În plus, tot în premieră, pe 21 februarie, ora 19, va fi "Drame cotidiene", un one woman show cu Graţiela Bădescu, care va adu­ce un spectacol despre angoase şi nelinişti actuale, precum şi "Un bărbat şi mai multe femei", pe 29 februarie, tot la ora 19, ilustrând superioritatea unuia sau altuia dintre sexe. Nici aprilie nu se lasă mai prejos. Asta pentru că, pe lângă spectacole, Compania de Teatru Become se pregăteşte pentru un nou turneu peste ocean, în SUA, în urma unui parteneriat încheiat cu RO Stage Theater din Chicago.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

kogalniceanu

smeralda

marquardt

artmania

sounds

Vacanta Eurotrip
espressor
sport
info
filarmonica
Licitatie publica

accentmedia