Tribuna
14 spectacole, în patru zile, la festivalul Okaua
14 spectacole, în patru zile, la festivalul Okaua

Festivalul de Teatru OKaua se va desfășura în perioada 23-26 mai la unteatru și la U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale” București, la sălile Platou Ion Sava și One. Este a 7-a ediție a festivalului, 7 ani de educație prin teatru, drept pentru care tema de anul acesta va fi "7 ani de acasă".

Patru zile, 14 spectacole, teme impuse, probe de improvizație, momente de dans și muzică, 3 secțiuni diferite: actorie-liceeni, actorie-studenți și scenografie-studenți. 

Cea de-a VII-a ediție este organizată anul acesta de Compania de Teatru OKaua și Pink Art Stil, în parteneriat cu unteatru, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, Fundația Shakespeare și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, departamentul de Artă Teatrală.

Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. la Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, membră a juriului, este selecționer din partea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și va acorda trei premii speciale pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriță si cel mai bun spectacol, care va avea șansa de a fi prezent în programul oficial FITS, ediția din 2020.

Juriul este format din: Bogdana Darie, Președintele juriului, Actriță, conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București, Alba Simina Stanciu, lect. univ. dr. Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu, Gabriela Bobeș, Actriță, Realizator Radio, coordonatoarea Companiei de Teatru OKaua, Șerban Puiu, Actor, Regizor și profesor, conf. univ. dr U.N.A.T.C „I.L.Caragiale” București, Pompilius Onofrei, Realizator de emisiuni culturale la Radio România Actualități.

 

Programul complet al festivalului și alte informații despre eveniment puteți găsi pe www.festivalulokaua.ro și pe pagina de facebook a festivalului.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

Sibiul de odinioara

fmct

Comunicat de presa smart city parking

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia