Tribuna
PNL
Todea, omul cu golurile importante
Cosmin PRIŞCĂ
584 vizualizari
Todea, omul cu golurile importante
Căpitanul Gazului Metan şi-a ajutat din nou echipa cu un gol extrem de importnat, la fel ca cel din meciul cu "U" Cluj. Sâmbătă, Todea a înscris cu 3 minute înainte de pauză, al scorul de 1-1.
Cristi Todea a dovedit încă o dată că merită să poarte banderola de căpitan al Gazului Metan. La fel cum s-a întâmplat şi în partida cu "U" Cluj, din urmă cu câteva etape, Todea şi-a scos echipa dintr-o situaţie delicată. Sâmbătă, contra Ceahlăului, fotbalistul originar din Arad a înscris la 1-1, cu 3 minute înainte de pauză, un gol pe cât de frumos, pe atât de important.
Todea afirmă că, prin evoluţiile din ultima vreme, Gaz Metan arată ca o echipă "vie". Căpitanul "lupilor negri" susţine că, din "dubla" cu Astra, îşi doreşte o calificare în sferturile de finală ale Cupei României şi cel puţin un punct la Giurgiu, în campionat. Totodată, Cristi Todea a vorbit despre probleme de ordin financiar cu care se confruntă echipa în ultimele luni, dar spune că a primit asigurări din partea oficialilor clubului că situaţia se va remedia în curând.
- Cristi, se pare că te-ai specializat în goluri care mai de care mai importante. Dacă nu ne înşelăm, eşti la al doilea gol care cântăreşte mult într-un meci de-al Gazului Metan...
- (zâmbeşte) Aşa este. Am marcat şi cu "U" Cluj, iar acum am făcut 2-1 cu Ceahlăul. Au fost goluri importante atât pentru mine, cât şi pentru echipă. Aş vrea să-i mulţumesc antrenorului pentru încrederea pe care mi-a oferit-o. Consider că, prin ceea ce am realizat pe teren, în aceste meciuri, i-am răsplătit faptul că a crezut în mine.
- Cine află scorul, dar n-a văzut meciul cu Ceahlăul, ar fi tentat să creadă că a fost unul la discreţia voastră. Din teren cum şi s-a părut?
- A fost un joc greu, în care am întâlnit o echipă robustă, greu de depăşit, care a jucat cu multe mingi lungi. Am început mai greu partida, am şi primit gol, însă pe urmă ne-am mobilizat şi am întors rezultatul, la fel ca şi în meciul cu "U" Cluj. Demonstrăm că suntem o echipă... vie, una care ştie cum să reacţioneze după ce primeşte gol.
- După 12 etape aveţi 19 puncte. Sincer, te aşteptai la un asemenea parcurs, după primele 3 meciuri de campionat, toate 3 pierdute cu nou-promovate?
- Să fim cinstiţi, este ceva la care nu ne-am mai gândit după primele etape. Eu unul nu îmi fac calcule şi nici nu mă gândesc vreodată la ce a fost. Am în cap numai faptul că avem un obiectiv de îndeplinit şi că trebuie să câştigă, fiecare meci, indiferent de adversar. Pentru asta trebuie să continuăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că rezultatele apar numai şi numai după multă muncă.
- Urmează o săptămână grea pentru voi, cu "dubla" cu Astra. Calificare şi un nou meci fără eşec în campionat?
- Hai să luăm meciurile pe rând. Prima dată va fi jocul de Cupă, în care ne dorim un rezultat bun, o calificare, iar apoi vom avea timp să ne concentrăm şi pe întâlnirea din campionat. Cert este că Astra reprezintă o echipă foarte bună, care nu a ajuns întâmplător să evolueze în cupele europene. Şi-a păstrat majoritatea jucătorilor din sezonul trecut, iar asta înseamnă omogenitate Este o echipă valoroasă, cu un lot foarte bun şi care are şi pe banca de rezerve fotbalişti care pot fi oricând titulari la echipele din Liga I. Va fi o "dublă" grea cu Astra.
- În ciuda rezultatelor bune, vă confruntaţi cu probleme financiare. De când nu aţi mai fost plătiţi?
- Am primit asigurări din partea conducerii, săptămâna trecută, că se vor rezolva aceste probleme cât mai curând. Este important să fim plătiţi, este dreptul nostru să ne luăm banii care ni se cuvin. Sper să se rezolve cât mai repede problemele financiare pentru a ne concentra doar pe munca noastră, să nu mai fim nevoiţi să căutăm fel de fel de soluţii să asigurăm celor din familie tot ce le trebuie.





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica