Sibienii de la Interstar visează la întâlnirea cu "Zizou"">
Tribuna
PNL
Cupa "Hagi Danone" 2013
Sibienii de la Interstar visează la întâlnirea cu "Zizou"
Ovidiu BOICA
2165 vizualizari
Sibienii de la Interstar visează la întâlnirea cu
Câştigătoarea "zonei" de la Sibiu, echipa locală Interstar, merge la turneul final, la Arad, pe care speră să-l câştige, de asemenea. Aceasta este condiţia pentru ca sibienii să dea mâna cu marele Zinedine Zidane, la Danone Cup, la Londra.
Dacă, la nivelul seniorilor, despre fotbal, în Sibiu, vorbim la timpul trecut, singurele echipe care mai activează fiind cele din eşaloanele judeţene, juniorii continuă să ne umple sufletele de bucurie. Aşa stau lucrurile şi în cazul generaţiei de 12 ani a Interstarului, echipa lui Horaţiu Băra Graeff şi Florin Brătian obţinând calificarea la turneul final al Cupei "Hagi Danone", care va avea loc la Arad.
Interstarul a obţinut această calificare la finalul turneului de zonă ce a avut loc la Sibiu, pe Stadionul "Mecanica", sâmbătă şi ieri. În grupă, sibienii au pierdut la limită, scor 2-1, în faţa celor de la Benţa Braşov, şi au câştigat cu 6-0 confruntarea cu Junior Sf. Gheorghe. În semifinale, Interstarul s-a impus cu 3-0 în faţa echipei Kinder Tg. Mureş, iar în finala mare, cu 2-0 în faţa celor de la Junior Alba Iulia.
Echipa sibiană este alcătuită din următorii jucători: Tibi Matenciuc, Marcus Samoilă, Casian Samoilă, Paul Băra Graeff, Tudor Stoian, Cosmin Neaga, Robert Moga, Sebastian Armenean, Alexandru Oroian, Cristian Standima, Cristian Moldovan, Tudor Negrea, Lucian Sâncelean şi Răzvan Avram.
"Ne-am calificat în primele 8 echipe din ţară, dar nu ne mulţumim cu atât. Mergem la turneul final, la Arad, cu gândul de a-l câştiga, pentru ca apoi să mergem la Londra, să ne întâlnim cu Zidane. Ştim deja 5 dintre adversari, pe CFR Cluj, Oţelul Galaţi, FC Vaslui, Atletic Arad şi CSŞ Corabia. Cu excepţia Corabiei, pe toate celelalte echipe le-am bătut, cu diverse ocazii. Cu Corabia, prima dată am pierdut, apoi al doilea meci s-a terminat la egalitate, dar am pierdut la loviturile de departajare. E un pas înainte. Sperăm cu toţii ca, atunci când ne întâlnim a treia oară, să câştigăm noi", a declarat Horaţiu Băra Graeff, cel care mulţumeşte pe această cale tuturor celor din clubul Interstar, părinţilor şi sponsorilor pentru sprijinul acordat.
 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica