Tribuna
PNL
Campionatul Naţional masculin de baschet
Sezon încheiat pentru "studenţi"
Ovidiu BOICA
674 vizualizari
Sezon încheiat pentru
CSU Atlassib a câştigat şi al treilea meci din play-out cu BC Miercurea Ciuc, tranşând întâlnirea în favoarea lor. Sâmbătă seara, jucătorii lui Perisic au jucat ultimul meci oficial din acest sezon.
"Studenţii" sibieni intră în vacanţă, după ce au "rezolvat" repede confruntarea cu penultima clasată, BC Miercurea Ciuc, în play-out. După 83-63 şi 88-72 în primele două jocuri, ambele disputate la Sibiu, jucătorii lui Miodrag Perisic s-au impus şi sâmbătă seara (88-76), de data aceasta în deplasare. Cu 3 victorii, sibienii au "închis" întâlnirea, una disputată în sistemul "cel mai bun din 5 meciuri".
În cea de-a treia partidă din play-out, "galben-albaştrii" au câştigat toate cele 4 sferturi, cu 26-21, 19-18, 23-21 şi 20-16. Bulgarul Aleksandar Gruev a fost din nou cel mai bun jucător de pe teren, înscriind 31 de puncte. Pentru CSU Atlassib au mai marcat Cristi Crăciun (18), Devon Austin (17), Ivan Jenkins (11), Christopher Lee (8) şi Kramer Knutson (3).
 




comentarii
1 comentarii

cei mai mari sustinatori ai csu nu mai comentati nimic de vulc de catalin de cristi craciun de aceea nu aveti sport de nici un fel in sibiu santeti doar carcotasi de doi lei succes lo vot oltenilor ca ciobani nu stiu nimic de sport
sibian
21.04.2013 02:07
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica