Tribuna
PNL
Şi bătuţi, şi cu banii luaţi?
Sancţiuni de la LPF: 15.000 lei pentru CSU Voinţa, 6 etape şi 4.500 lei pentru Neguţ!
Sancţiuni de la LPF: 15.000 lei pentru CSU Voinţa, 6 etape şi 4.500 lei pentru Neguţ!
Înfrângerea cu Ceahlăul, din etapa a XXIX-a, a avut şi urmări, la Sibiu. Un jucător, atacantul Radu Neguţ, a fost suspendat, iar clubul de pe "Municipal" a primit o amendă consistentă, pentru fapte petrecute în afara arenei, la final. Sibienii vor face apel, considerând aceste decizii ale LPF-ului drept aberante.
Atacantul Voinţei, Radu Neguţ, a primit una dintre cele mai aspre pedepse din Liga I, din acest sezon, 6 etape de suspendare şi amendă de 4.500 de lei. De mânia Ligii Profesioniste de Fotbal, mai precis a Comisiei de Disciplină a acesteia, nu a scăpat nici clubul de pe "Municipal", care a fost amendat cu 15.000 de lei, în urma deciziei de vinerea trecută. Oficialii sibieni consideră decizia Comisiei de Disciplină drept aberantă şi o vor contesta.
Pedepsele îndreptate împotriva clubului sibian şi a lui Neguţ ar fi fost date în urma unui incident care ar fi avut loc în parcarea de pe Aleea Mihai Eminescu, la mai mult de o oră de la finalul confruntării dintre CSU Voinţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ, din etapa a XXIX-a a Ligii I. Conform unor surse, în momentul în care a părăsit, la volanul autoturismului propriu, curtea Stadionului "Municipal", arbitrul Sebastian Colţescu ar fi atins o femeie aflată în apropiere. Câţiva suporteri ai Voinţei care au văzut incidentul au luat foc, înjurându-l pe arbitru şi apropiindu-se de maşina acestuia, fiind opriţi de forţele de ordine care se aflau încă la datorie, conform aceloraşi surse. Din câte se pare, Radu Neguţ, aflat în apropiere, încercând să-i potolească pe fani, ar fi fost îmbrâncit de unul dintre aceştia.
"Este adevărat că eram şi eu în apropierea porţii stadionului ce duce la vestiare. Domnul Colţescu ieşea pe poartă cu maşina. Era ceva agitaţie în jur, unii suporteri reproşându-i prestaţia avută. Nu comentez acest aspect, e problema Comisiei Centrale a Arbitrilor să judece modul în care a arbitrat, ce decizii a luat în acel meci. În momentul în care se urcase în maşină, domnul Colţescu a atins cu uşa o doamnă aflată în apropiere, mama unuia dintre colegii mei. Am încercat să intervin pentru a calma spiritele, m-am băgat între suporteri şi maşină, am fost îmbrâncit de către un tip aflat în apropiere şi m-am repezit la el. M-a scuipat şi am ripostat la fel, din instinct. Acesta s-a ferit şi am scuipat pe maşina domnului Colţescu. Nu am vrut să se ajungă la aşa ceva. Mi s-a spus după aceea că gestul meu a fost interpretat cu totul altfel. Dacă eram, cum se spune, cu musca pe căciulă, mi-aş fi cerut imediat scuze, dar pur şi simplu nu a fost niciun fel de intenţie", a afirmat Neguţ.




comentarii
1 comentarii

O supermegagiga mediatizare. Sala plina si o galerie superba (doar sunt/pentru ai nostri, nu-i asa?). Zeci de fotografi acreditați care surprind demonstrațiile/luptele din zeci de unghiuri.
Hooooooooooooo, că nu e fotbal :(
Povești :((((
Sala goală, doar cu sportivii, prietenii acestora, arbitrii și sanitarii, chiar dacă intrarea a fost liberă.
Aloooooooooooooooo,
presa sportivă sibiană!!!!!!
De ce nu ați mediatizat Cupa PUMA
marian
13.05.2012 15:09
Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica