Tribuna
PNL
RXF 20: "Gerula" Vrânceanu: "Neamul geto-dac va lovi din nou"
Ovidiu BOICA
4672 vizualizari
RXF 20:

Actualul antrenor al lui "Gerula", Adrian Mihai, l-a întâlnit pentru prima dată pe luptător la Drobeta Tr. Severin, în aprilie 2014, cu ocazia unei gale RXF. "L-am văzut că are potenţial, poate creşte mult valoric", povesteşte antrenorul. "În luna următoare a venit la Braşov şi mi-a propus direct să mă mut la Sibiu. În câteva zile eram deja la Kudokai, unde nu ştiam nici măcar cum să ţin garda în kickboxing. Acum iubesc strike-ing-ul mai mult decât lupta la sol", spune Vrânceanu.

- Cea mai mare provocare?

- Cea mai mare provocare a fost lupta cu canadianul de clasă A plus, cu un palmares de 11-1 pe MMA, campion absolut al Canadei, Josh Hill. Am luptat cu el la RXF 19, la Galaţi, într-un meci extraordinar, pierdut la puncte, deşi nimeni nu mi-a dat şansa de a rezista mai mult de 3 minute cu canadianul.

- De unde numele de ring de "Dacul Gerula"?

- Sunt un mare iubitor de istorie. Consider dacii un popor liber, de temut, cu principii războinice, care au făcut să tremure toți barbarii și romanii. Gerula a fost cel mai loial luptător al lui Decebal, rol jucat cu măreție de Ilarion Ciobanu, care mi s-a imprimat în minte de mic copil.

- Cum a decurs pregatirea pentru acest meci?

- Alături de sensei Adrian Mihai întotdeauna sunt pregătit. Acum am un nou coleg la Sibiu, pe Andrei Barbarosa, care e campion european de sambo. Cu el fac mult sol şi mă solicită la maxim. Andrei e un mare expert în lupta la sol, dar şi în picioare. Bineînţeles că şi Andrei Vasinca şi Răzvan Niţu sunt parteneri puternici, cu care fac o pregătire intensă. La Kudokai şi RActiv, în noul centru, am la dispoziţie echipament şi aparatură de ultimă generație Matrix.

- Kickboxing, sau MMA?

- Iubesc MMA-ul. Cel mai complex şi bărbătesc sport de kombat de pe planetă! Totuşi, de când sunt la Sibiu, maestrul meu, Adrian Mihai, mi-a dezvoltat foarte mult abilitățile pe kickboxing şi îmi place foarte mult să duc meciul în picioare. De altfel, anul acesta am intrat în topul KO din comunitatea mondială de MMA după ce i-am aplicat o lovitură hammer din întoarcere adversarului meu la RXF 18 de la Cluj.

- Ce ştii despre adversarul tău de acum?

- Un adversar înalt, cu 15 centimetri mai mult decât mine, puternic, dar care o va păţi rău de la mine.

- Care este lovitura ta preferată?

- Upercut de dreapta.

- Ai un mesaj pentru adversarul tău?

- Da, am un mesaj: "Neamul geto-dac va lovi din nou. Va lovi ca un trăsnet!".

- Dar pentru fanii tăi?

- Le mulţumesc pentru susţinere şi am să mă străduiesc să nu îi dezamăgesc niciodată. Mâine (n.a. astăzi) voi da tot ceea ce am mai bun din mine pentru a face spectacol prin tehnică, atitudine şi victorie.

 






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica